Gyilkosság Megelőzési Csoport

Bakancslistához adom
Murder Prevention
angol filmsorozat, 2004

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

A Bűnmegelőzési Osztály a bűnesetek számának visszaszorításaért felelős: a szemmel tartott bűnözőkben bűntudatot keltve igyekeznek megvédeni a polgárokat. A zseniális nyomozó, Patrick Taylor által vezetett különleges ügyosztálynak igen nehéz a munkája, hiszen senki nem tudhatja pontosan, mivel lehet egy-egy bűnözőre hatni, hogy hogyan lehet megakadályozni, de még inkább megelőzni egy bűn elkövetését. A potenciális bűnözők követése, megfigyelése éppúgy a munkájukhoz tartozik, mint a pszichológiai profilok felállítása, az ismerettségi és családi kör feltérképezése, vagy az, hogy hallgatnak a megérzéseikre. Módszereik helyessége persze megkérdejelezhető egyes szempontokból, de ha így életeket tudnak menteni, hát mit számít bármi más?
Miközben az izgalmas, pörgős sorozatban a csapat gyakran kockáztatja, hogy bizonyos határokat átlép, a néző az igazságszolgáltatás egy egészen új szeletét ismerheti meg, ahol a jó és a rossz között elmosódó a határvonal.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Patrick Goddard
Neil Stanton
Karen Hughes
Maurice Gibney
James Gibson

Hozzászólások

Szerinted?
Anteris 2009 jan. 29. - 21:08:58
Ebben a BBC primeban azt szeretem, hogy bármikor bekapcsolom mindig annak a sorozatnak a folytatása aminek éppen várom a következõ részét : )