Gyilkosság nagyvonalakban

Bakancslistához adom
Sketch Artist
amerikai thriller, 88 perc, 1992

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Egy rendőrségi rajzoló segít az egyik tanúnak, hogy felidézhesse, kit látott elszaladni a gyilkosság helyszínéről, és rá kell döbbennie, hogy a saját feleségéről van szó. Mivel képtelen elhinni, hogy felesége lehet a gyanúsított, újrarajzolja a képet, hogy az ne hasonlítson a feleségére, és maga is nyomozásba kezd, hogy kiderítse, ki a valódi gyilkos.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
MaxwellRobinson 2012 nov. 24. - 03:18:45 9/10
Hangulata, mint a régivágású krimiké. Ne egy NCIS vagy hasonló modern, hiperaktív filmre gondolj! A maga nemében teljesen nézhetõ, kellemes, nyugis, végig izgalomban tart. Inkább jó, mint nem jó. Szóval, egy 8-ast megér.
kybuck 2012 máj. 19. - 00:43:56
A HD-tévémûsor szerint Bill és Ted haláli túrájának kellett volna mennie, helyette ezt a dögunalmas, tipikus videotékás gagyit adták. Vontatott, unalmas film, ritka pocsék színész alakításokkal, már ha ezeket annak lehet nevezni. De mit is lehet várni egy 92-es filmtõl, amiben Jeff Fahey a fõszereplõ? Semmit a világon, és ezt teljesíti is.
Zsizella 2010 okt. 23. - 09:29:50
Nem sikerült,anno megnéznem az igen késöi kezdés miatt,de remélem ma látom.Okt.23-a révén,szerintem elég pocsék az egyéb kinálat,ebben az idöpontban.
Zsizella 2010 aug. 13. - 21:20:30
Igazán kiváncsi leszek erre a filmre,föleg mert péntek 13-a van.Majd utána referálok.
A téma jónak igérkezik???
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu