Gyilkosság.com

Bakancslistához adom
.com for Murder
amerikai thriller, 96 perc, 2001

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Sondra Brummelt törött lába tolószékbe kényszeríti. Barátja, Ben elutazik a hétvégére, ő pedig romantikára vágyva Ben fejlett számítógépe, Hal segítségével bejelentkezik egy népszerű internetes társalgóba. Kiderül, hogy Ben álneve mögé rejtőzve a szexi Lynnel, vagyis Creme Brulée-vel flörtöl a hálón. Nevében Sondra összekap a szintén Lynn kegyeire áhitozó Wertherrel, aki mérgében a képernyőn vércseppekként szétfolyó fenyegetéssel válaszol.
Megérkezik a házba Sondra húga, Misty. A két nő hecceli Werthert, aki szörnyű választ ad: "Mindketten meghaltok..." A megrettent Sondra és Misty Werther web-kamerás közvetítése által egyenesben nézi az interneten, ahogy a fiú hidegvérrel megöli a lányt...

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
B.B.Gunns 2013 jún. 11. - 03:02:32 1/10
Kevés ember van ezen a földön aki nálam több filmet látott. De ez mindközül a LEGROSSZABB!
2/10
King Diamond 2013 márc. 01. - 00:14:29 2/10
Sajnos egyetértek az elõttem szólókkal. Többször is mondtam magamban a film közben, hogy Te jó isten, meg hogy Jézusom...pedig szeretem a thrillereket és horrorokat. De ez...hulladék. Összességében két pozitívumot tudok kiemelni: a két jó nõt, illetve valamelyest a gyilkost alakító színészt is, mert annyira semmilyenül játszotta el a karaktert, hogy az már idegesítõ volt. Nem csoda, hogy alig foglalkoztatják. Viszont Nicollette Sheridan és Nastassja Kinski is szép nõk. A magyar szinkron sem volt a legjobb. Izgalomfaktor nulla. Azt, meg hogy a realitáshoz mennyi köze van, inkább hagyjuk is. A két pozitívum miatt kap 2 pontot.
2/10
1/10
Rahar 2010 okt. 03. - 14:40:37 1/10
Nekem nagyon nem tetszik a film, szerencsére már több hónapja nem láttam ilyen rossz filmet. Érdektelen alaptörténet, logikátlan, primitív és valószerûtlen cselekményvezetés, nagyon gyenge színészi játék jellemzi. Megtekintését senkinek sem ajánlom. 10 pontból szigorúan 1 pont, mivel kevesebbre nem lehet értékelni.
***SPOILER***
A gyilkosnak nem kell dogoznia, õ egyszerûen csak gazdag, honnét is van a pénze? Ez tipikusan az a film, amit olyan emberek számára készítettek, akik a legkisebb mértékben sem értenek a számítógépekhez és mindent elhisznek. A másik ami nagyon tetszik, hogy a számítógépen megnyomok pár gombot és átirányítom a telefonhívást, különösen akkor ha nincs összekötve a számítógépes rendszerrel, hát persze, ez így mûködik. Számomra ez az egész akkora hülyeség, mintha most begépelném a billentyûzeten, hogy abrakadabra és az autó kiáll a garázsból, vagy kisüt a nap. Egyszerûen írva, ekkora rakat bélsár filmet kár bárkinek is megtekinteni.
***SPOILER VÉGE***
Budnas 2010 júl. 18. - 07:44:24
A film nagyon gyengécske, azért egyszer nézhetõ. A cselekmény egyszerûen nem valószerû, logikátlan. pl.: leszúrják a húgát és mondja a gyilkos ilyen sebbel 20 perce van (biztos ki tudta számolni), erre a másik nõ beállít egy stoppert visszaszámolva 20 percrõl :D.
Én webprogramozó vagyok, legalább egy kicsi köze lenne a valóságnak a házban levõ gépnek, vagy úgy az egésznek.
rockpanorama 2009 febr. 14. - 22:03:53
Jól indult a film, de összességében szerintem többet is kilehetett volna hozni a sztoriból.