Győzni Indianapolisban

Bakancslistához adom
Winning
amerikai akciófilm, sportfilm, dráma, 122 perc, 1969

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
crackjack 2013 jún. 13. - 00:55:50
Nekem ez a film nagyon nem jött be. Két dolog volt számomra ami nem pezsdített, hanem még inkább hátrább ültetett a székben. Az egyik az a sok össze-vissza vágás, a másik meg Richard Thomas néha furcsa játéka. Mintha valami idegsokk bújkált volna benne. Máskor meg zseniálisak voltak a nézései, a mozdulatai.
6/10
convar 2012 febr. 04. - 17:09:17 6/10
SPOILER

Persze itt is minden csak az utolsó métereken dõl el, de ezt azért egy Indy500on még akár el is tudom hinni...meg ezt végülis úgyis el kell fogadnunk hogy minden játékfilmben túlspilázzák a dolgokat, ha sportról van szó.

SPOILER VÉGE


Vannak szép eredeti felvételek is, sztárvendégek is (pl. Bobby Unser vagy Dan Gurney, bár a 2.at én nem láttam, csak az imdb írja), onboardok, stb. Viszont van pár kifejezetten szemöldökborzoló hatásvadász elem is, pl. felgyorsított képkockák Pfff

A "köztes" részekben néha van egy kis unalom, de Paul Newman játéka azért elviszi õket.

Összességében azt mondom, hogy bõven nézhetõ, sõt ajánlani is merem, 1x Paul Newman miatt 1x meg a sok jó verda miatt :) Márha vkinél ezek számítanak vmit.


6/10
gtothistvan 2008 jún. 29. - 20:12:43
Paul Newmannak egyáltalán van rossz filmje??? Nekem pl a "színek" csücske. A rendelkezésre álló üz.küldõ rovat kevés, az Õt magasztaló kritika terjedelmére.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu