Ha eljön a szombat

Bakancslistához adom
When Saturday Comes
angol filmdráma, 98 perc, 1996

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

A sheffieldi sörgyárban dolgozó Jimmy Muir a foci megszállottja. Senki és semmi nem érdekli, csak és kizárólag a labdarúgás, ám nem tud szabadulni az alkoholfüggőségétől. A helyi amatőrcsapat tagjaként felfigyel rá egy tehetségkutató, és megszervez számára egy próbajátékot a Sheffield Unitednél. Óriási lehetőség ez Jimmy számára, de a próbajáték előtti este úgy berúg, hogy másnap alig bír lábraállni.

Stáblista:

Szereplők

Annie Doberty
Jimmy Muir
Sarah Muir

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
proklima 2015 okt. 02. - 12:37:34
Szerintem jó film, érdemes megnézni.
A 10-e skálán 9 pont.
gladiolus 2013 máj. 22. - 14:02:26
Hát nagyszerû tényleg, remek ez a galéria itt, csak az a gond vele, hogy egyik kép sem ebbõl a filmbõl való. Az elsõ a Viharos hétfõbõl, a második meg a Kõkemény Minnesotából. De ez azért ne nagyon zavarjon meg senkit, úgysem jár ezen az oldalon senki sem, csak olyanok, akik ragaszkodnak a szeretett dolgokhoz.
Ha majd egyszer netán, valami szerencsés véletlen folytán mégis mûsorra tûzi ezt a filmet a tisztelt televízió a sok divatos barbárság mellett, amik tömkelege elnyomja az ilyen kevéssé látványos, kevésbé hatásvadász, de lelkileg mélyszántást végezni képes filmeket, akkor illendõ lenne ezeket a hibákat kijavítani.
Mert a film, ha nem is egy kimagasló alkotás, azért egyáltalán nem lehet értéktelennek nevezni, mivel kellemes,szép felépítésû kis dráma, ami egy ember lelki felépülésérõl, életképesssé válásáról szól. Az ilyen filmek pedig némi figyelemre azért érdemesek.