Hajmeresztő hajnövesztő

Bakancslistához adom
Rozpuštěný a vypuštěný
csehszlovák vígjáték, 80 perc, 1984

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Trachta prágai rendőrfelügyelő és Hlaváček nevű tapasztalatlan gyakornoka keresik a rejtélyes körülmények között eltűnt Bierhanzl nagyiparost, egy igen kelendő hajnövesztő készítmény gyártóját. Kiderítik, hogy a kopaszságukat a Bierhanzl-féle termékkel kezelő férfiak többsége a kúra végeztével szintén eltűnt, de minden esetben képeslapot küldtek, értesítve a hozzátartozóikat, hogy új életet óhajtanak kezdeni.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
szinészbob 2009 szept. 24. - 13:38:02 9/10 Előzmény euTanázia
Dehogynem. Kifejezetten kellemes szórakozás. Aki Majkán (nem ezen, az ûrkislányon), a látogatókon és más cseh mesefilmeken nõtt fel, majd kamaszként Kórház a város, Mentõk, Nõk a pult mögött sorozatokat nézett a tv-ben, sok mai rettenet helyett visszasírja a keletnémet és a csehszlovák filmgyártást. Sõt, a magyar tévéjátékok is hiányoznak.
9/10
euTanázia 2009 júl. 31. - 22:16:03 9/10
Rendre beülök a csatornán vetített régi csehszlovák filmek elé és bizton mondhatom, hogy szórakozásom mindig garantált. /Ladislav Smoljak munkái közül sem ez az elsõ./
Ezek rendre hozzák az idilli szláv hangulatot és szellemességet, ami valami sajátos életszemléletbõl fakad. Terítéken a nagy emberek gyengesége, az egyszerû emberek naív tisztasága, az egész egy kifordítom-befordítom játék.
Ebben egy rendõr páros -akik hárman vannak- nyomozását kísérhetjük végig, két különbözõ eset, a hajnövesztõszer gyáros és kalapgyártó között hánykolódva jutnak el az igazi, azaz egy harmadik megoldáshoz.
Fordulatok, kellem és szellem, mind együtt jó mozit eredményeztek.
Vajon rajtam kívül nem nézi más ezeket a filmeket?
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu