Hajrá, Becky!

Bakancslistához adom
Majority Rules!
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott kanadai ifjúsági filmsorozat, 2009

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Becky Richards 15 éves kamaszlány, aki eddig soha semmit nem vett komolyan. A szobájában nem tart rendet, az iskolában nem teljesít, és eddigi életében még semmi említésre méltót nem tett. Hogy megússza a bukást állampolgári ismeretekből, elindul a kisváros polgármester választásán. Jelöltként azonnal népszerű lesz a suliban, foglalkozik vele a helyi tévé, rádió és az újság is. Néhány barátja még támogatja is, és elindul a választási hadjárat megszervezése. Az első nehézségtől azonban megretten, és vissza akarja vonni a jelöltségét.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Becky Richards
Margo Dubois
Kiki Kincaid
Jack Braddock

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Berci27 2012 júl. 23. - 15:48:27 Előzmény jeffero
Most nyáron is leadták hétköznap, de megint 13-nál félbe maradt. De sokkal jobb, mint tavaly õsszel, hogy keresgélni kellett, hogy m1-m2-e, és szombat vagy vasárnap-e.
jeffero 2011 nov. 06. - 11:08:35
Abbahagyták a sorozatot felénél. Az IMDb szerint 26 rész van, de az M1-M2 csak 13-at adott le. Már gyanús volt, hogy pár hete áttették az M1-rõl az M2-re, erre most leveszik, és betesznek 2 új sorozatot (Enid Blyton, Az utolsó mohikán), ahelyett hogy adnák tovább.

Na mindegy, talán ha jövõre elindul az M2 teljes mûsoridõben gyerekcsatornaként, akkor valószínûleg csak leadják végig, és a Derek, a fenegyerek-et is újra.
Decemberben indul a Parlament TV a T-Home elosztásában, akkor gondolom már nem az M2-n fog menni a parlamenti közvetítés, és akkor a helyére be lehet tenni gyerekmûsorokat.
jeffero 2011 júl. 23. - 11:22:59
A Derek, a fenegyerek c. sorozatot vártam volna, de betették ezt az újat. Azt hittem hirtelen, hogy nem adták le végig a Derek-et, de az IMDb szerint a múlt héten a 4. évad utolsó része ment, Futuritis címmel. Fura, mert a port.hu a 2. évadot jelezte a sorszámozásban.

Ez az új sorozat, a Hajrá, Becky! elsõ nézésre nem annyira tetszik, bár lehet, hogy a maradék 25 részben kihoznak még érdekes fordulatokat. A bevezetõ részben voltak kissé durva, gusztustalan dolgok, dehát mit tegyen egy tinédzser, ha elalszik, és annyira elfoglalt, hogy nem tud rendet tartani a szobájában.
Na meg ez a polgármester jelöltség téma eléggé ciki, mármint ahogyan a fõszereplõ karakter reakcióiból kitûnik. Lehetséges egyeltalán, hogy valahol ennyire lent lenne a korhatár, vagy csak a sorozat készítõinek nem volt jobb ötletük?
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu