Hajsza

Bakancslistához adom
Contre-enquete
francia krimi, 95 perc, 1947

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Alain Marchand-t felesége meggyilkolásával vádolják. A kétségbeesett férfi megszökik a bírósági tárgyalásról, s találomra egyik régi barátját hívja föl, hogy üzenjen imádott lányának, higgyen az ő ártatlanságában. Charles, a régi barát, az egykori zsebtolvaj fölkeresi Michele-t, az elkeseredett kamaszlányt, aki épp gonosz nagynénje zsarnokoskodása ellen lázad föl, s világgá akar menni elkeseredésében. Charles szívét meghatja a leányka nehéz sorsa, összetoborozza régi zsebtolvaj barátait és egy lezüllött, alkoholista, ám zseniális ügyvéd cimborát, s ráveszi őket, nyomozzák ki, ki ölte meg Alain gyönyörű feleségét. Miközben a rendőrség Alain-t üldözi, a volt bűnözőkből álló nyomozó csapat a gyilkos nyomába ered. Először Alain barátját, az elhunyt feleség egykori szeretőjét, Serge-t, az elegáns szobrászt gyanúsítják. Majd egyik barátjuk megmérgezése ráébreszti őket, hogy a kapzsi nagynéni akar eltávolítani mindenkit, s így hozzájutni a megölt feleség életbiztosításához...

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu