Hal a tortán - A küldetés

Bakancslistához adom
magyar gasztro-reality, 2016

Értékelés:

30 szavazatból
Szerinted?

Új séffel és megújult szabályokkal tér vissza a képernyőre a TV2 népszerű gasztro-realityje, a Hal a tortán - A küldetés. A hétköznap esténként jelentkező gasztro-reality új szakértője Kovács Lázár, azaz Lázár Chef, aki trükkös módon igyekszik megnehezíteni a házigazdák főzését. A küldetés részeként nincs többé nagybevásárlás, hanem Lázár egy kvízjátékban teszteli a sztárok tudását, akik a megszerzett pontok alapján kapják meg az alapanyagokat. Ideális esetben azokat a hozzávalókat szerzik meg, amire valóban szükségük van az elképzelt ételekhez. Kevesebb pont esetén egy közepesen nehéz menühöz való kosarat kapnak, ha gyengén teljesítenek, akkor egy nagyon nehéz ételsor alapanyagait "nyerik meg". Ha mindez még nem lenne elég, a főzésre összesen három órájuk van, mely során jó pár nehezítést kapnak. Van, hogy óriás-fakanállal kell kavargatni az ételt, vagy épp szumóruhában teljesíteni a küldetést. A megszokottól eltérően egymás füle hallatára pontozzák a házigazda vacsoráját a vendégek, és ettől a szezontól Lázár is véleményezi és pontozza a teljesítményt.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
goodmusic364 2016 aug. 27. - 19:39:23 1/10
Csak most néztem meg pár részt (sokat ebbõl nem bírtam) utólag a neten. Elképesztõen dühös, és csalódott vagyok. A készítõknek sikerült teljesen tönkretenniük a mûsort.

A Lázár- féle nehezítések borzasztó idegesítõek, az meg, hogy a szereplõk nem a saját menüjüket készítik el, teljesen érthetetlen, és elveszi a mûsor értelmét. A mûsor lényege ugyanis eddig az volt, hogy a nézõ közelebbrõl is megismerheti a hírességeket. Az, hogy ki milyen menüsort választ, sokat elárul a személyiségérõl. Viszont most szakács által összeállított menüket kell sokszor elkészíteniük, amit nem is mindig szeretnek, és nincs benne a saját személyiségük és fõzési tehetségük/tehetségtelenségük. Továbbá hiánylom Szilárd fõzési tanácsait, ami -Lázárral ellentétben- nem elvett, hanem hozzáadott a mûsorhoz.

Nagyon remélem, hogy a mûsor készítõi olvassák a kommenteket, tanulnak az 1,1 pontos értékelésbõl, és a Hal a tortán következõ évadában visszatérnek a mûsor eredeti kereteihez-amiért ezelõtt annyian szerették.
olahmiki1959 2016 ápr. 30. - 21:25:42
Talán soha nem örültem még annyira annak, ha egy mûsor véget ért.
Ez most megtörtént, hála az égnek!
pneklara 2016 ápr. 23. - 17:12:48
Miért vállalkozik valaki ilyen mûsorba, ha minden ételt utál? Ez az Ada semmit nem szeret: a spenótot, a gombát, a csülköt, az édeset, a mogyorót...........Egy ilyen nyafka, finnyás ember elrontja az asztaltársaság étvágyát, a házigazda kedvét. És azt hiszi, valahogy különb másoknál azzal, hogy "megválogatja" mit eszik? Pedig nagyon idegesítõ dolog.Ebben a mûsorban csak az az érdekes, hogy figyelni lehet a mimikát, az arc rezdüléseit, a szem villanásait, hogy azok, akik színleg udvarolnak egymásnak, valójában hogy utálják egymást.Egyszer a BK két szereplõje, Konta Barbara, meg a sorozatbeli testvére, a Misi kiadott egy könyvet. Abban írták, hogy mennyire nem bírták Fodor Zsókát, mert rosszindulatú ember. Itt is kikövetelte magának a tiszteletet, az udvarlást, de látszott a vendégek arcán, hogy ez nekik kínos.Ez a mûsor végül mindent csak félig old meg: nem ismerjük meg az ételek elkészítésének a módját, a mûvész nem a valót mutatja magáról, azokra a fõzés közbeni ökörködésekre semmi szükség. Csak idõtöltésnek jó, 20-kor kezdõdõ fõmûsoridõben. És a nézettségi mutató csak arról szól, hogy mi a frászt csináljak még lefekvésig?S mivel máshol sincs érdemleges dolog - leszámítva a politikai felhangú beszélgetéseket- marad ennél a lagymatag mûsornál az ember.
suzy47 2016 ápr. 22. - 18:33:07
Ma a 27. adás megy le ebbõl a förmedvénybõl. Az elsõ adás óta folyamatosan még attól is lejjebb teszik a nézõk a mûsort, jelzem jogosan. Nem írhatok róla véleményt, ugyan kb. 3 x 3 percet bírtam nézni belõle,(határozottan megerõltetõ 3 perc volt) de a hozzászólásom nem tûrne nyomdafestéket.
Annak ellenére, hogy egyetlen pozitív vélemény sem hangzik el, kitartóan adásban van. Na!..... A kormánybiztos Urat ennyire érdekli az emberek véleménye.
jzsuzsa 2016 ápr. 12. - 12:48:45
Ha erre a mûsorra gondoltak, amikor azt írták, hogy mindent elkövetnek, hogy hétközben jobban érezzük magunkat, hát kár volt a fáradozásért. Inkább nézem a sötét képernyõt, mint ezt a primitív förmedvényt. Remélem, hamar leállnak vele, lapázra teszik a mûsorvezetõt, meg aki kitalálta, sõt, aki engedélyezte, hogy leadják.
1/10
Mariann Kárpáthy 2016 ápr. 08. - 01:51:22 1/10
A TV2 zuhanórepülésének egyik legszánalmasabb példája ez a mûsornak nem igazán nevezhetõ valami. Ostoba,ízléstelen,unalmas ,de még az ételek sem jók.

A mûsorvezetõ is olyan ,mint az egész. Nézhetetlen! Kárpáthy Mariann
fáncsi28 2016 ápr. 05. - 07:56:07
"Gratulálok", hogy a tv2 ezt a mûsort (is) teljesen lenullázta. Régen egész jó volt, aztán már kevésbé, de ez a széria nézhetetlen. Csak a múlt hetet néztem, a többibe csak kapcsolgatás közben futottam bele, de egy szánalom. Kovács Lázár egy pojáca, aki saját magát szórakoztatja. A hülye nehezítések nem viccesek egyáltalán. Gondolom, az egész arról szól, hogy Lázárka minél többet keressen.
Az külön unalmas, hogy mindig minden mûsorra ugyanazokat hívják. Tök mindegy, hogy fõzés, barkácsolás, valóságshow, énekes mûsor stb. csak a megunt arcokat látjuk.
Lajcsit nem is minõsítem. Ahelyett, hogy szép szerényen meghúzná magát, hisz még nem mondta ki senki, hogy ártatlan, elmegy egy ilyen gagyi mûsorba vicceskedni. De hát tudjuk, vannak, akiknek semmi pénz nem elég...
olahmiki1959 2016 ápr. 01. - 07:14:38
Hajdú Steve eddig az én szememben egy kedves, nagydarab, jó kedélyû, tehetséges színész volt. És szimpatikus.
Ettõl a mûsortól kezdve viszont már nem annyira rokonszenves a számomra, és azt is elmondom, miért.
A végtelenül i...óta Lázár ökörködései ma abban merültek ki, hogy mindenféle koszos cipõbe, még koszosabb lovagi páncélba öltöztette Hajdút, akinek ezekkel a kellékekkel kellett fõznie, a rozsdás, ütött-kopott lovagi kesztyûvel gyümölcsöt pucolnia, zsemlegombócot készítenie.
Baromság, halál idegesítõ, de nem ez a lényeg.
Hanem az, hogy amikor ezeket Hajdú levette, megigazította a zokniját, arrébb tette a koszos cipõjét, utána KÉZMOSÁS NÉLKÜL!!!! folytatta a vágást, pucolást, gyúrást, ételkészítést.
HIGIÉNIA!
Nem tudom, a mûsor készítõi - élükön a nagyon nagyképû, beképzelt Lázárral - hallottak-e már errõl a fogalomról, pláne, amikor fõzésrõl van szó?!
Nem ökörködésrõl, hanem embertársainknak, barátainknak készített ételekrõl?
Kedves Hajdú Steve "mûvész úr"!
Nálam Ön ezzel eléggé leszerepelt! (Amit nagyon sajnálok).P
demene 2016 márc. 31. - 20:19:42
Én is rákattintok, de egyszerûen nem bírom nézni 2 mp -nél tovább, ennyi idétlenség, megáll az ember esze, hogy ilyen idióta dolgokat találnak ki, most pld. valami akvárium mellé öntötték a vizet, ... na ennyi elég volt.
sgabne@freemail.hu 2016 márc. 31. - 16:51:12
Hát ekkora sz*rságot már rég csinált a TV2!!
1/10
Qksika 2016 márc. 31. - 14:04:06 1/10
Képtelen vagyok egyetlen részt is megnézni. Ez egy förmedvény,ez maga a borzalom. 10/00
pneklara 2016 márc. 30. - 11:47:28
Ez az Ábel Anita azt hiszi, hogy a röfögés, horkantás jól áll neki, netán szexis? Különben már rég leszokott volna róla.Lázár is azt hiszi, milyen vicces, szellemes, pedig csak egy kínkeserv az az ember. Ilyen marhaságokat kitalálni,hogy vakon panírozni,meg méteres gumikesztyûben pepecselni az étellel.Lehetne egy normális mûsor, de szétbarmolják az ötleteikkel, mint tyúk a töreket. Ennyit néztem belõle, most már tudom, hogy milyen, többet nem csábulok el.
1/10
nikato 2016 márc. 23. - 20:54:26 1/10
Nem nézem, de tegnap hallottam belõle egy részletet, amíg anyám nézte. Megint ugyanazok a szereplõk, akik mindig is meg voltak hívva!
olahmiki1959 2016 márc. 22. - 07:08:12
Lagzi Lajcsi most vágta el magát nálam egy életre.
Aki kijön a börtönbõl, annak a családja mellett kellene lennie, nem pedig 5 perc múlva elvállalnia a szereplést egy ilyen végtelenül olcsó, gagyi, néhol az idiotizmus határát súroló mûsorban.
Teljes gáz...!
Flóra_kisasszony 2016 márc. 21. - 19:10:00
Volt a Tv2-nek egy jó mûsora, amit szerettem nézni. Erre most itt van ez a bóvli sz-r. Most komolyan, miért kellett beletenni ezeket a béna "nehezítéseket"? Hát nem nézem többet.
olahmiki1959 2016 márc. 17. - 17:03:37
Mindennel maximálisan egyetértek!

Egészen hihetetlenül rossz ez a széria - mondom ezt úgy, hogy csak egy részt adtak le belõle -, nem vicces, nem szellemes, sokkal inkább erõltetett, izzadtságszagú, poéntalan és idõnként kifejezetten idegesítõ.
Kovács Lázár érdemben semmit nem tesz hozzá a mûsorhoz, sõt, inkább hátráltat, keresztbe tesz, akadályoz, nem segít, és még a véleményei sem érdekesek, nem építõek - nem tudom, kinek jutott eszébe Sági Szilárd helyett õt belerakni a mûsorba, de nagyon nagy baklövést követett el.

Liptai Claudia szokás szerint kedves, aranyos, de érezhetõ, hogy õt húzónévnek tették be a mûsorba, semmi különöset nem mondott, vagy csinált eddig.

Tilla állandó, idétlen röhögése egy idõ után már a nézõnek kellemetlen.
Õ egyébként õszülhet? Mert a koromfekete hajfesték olyan közönséges, kiélt arckifejezést kölcsönöz neki, hogy egészen ijesztõ.

Az "Irigy Hónaljmirigyes" srácok nagyon jók, csak már a könyökén jönnek ki az embernek.

A Tóth-lányok pedig abszolút felejthetõek, õk a "futottak még" kategóriát képviselik, tölteléknek jók.

Nem tudom, mi lesz még a hátralévõ részekben, de eddig mélységes csalódás, szórakozás helyett pedig idegeskedés a nézõk osztályrésze.
Ezért nem volt érdemes felújítani ezt a szériát.
Siralmas...
vino-et-veritas 2016 márc. 17. - 16:32:17
A korábbi sorozatba is csak bele-belenéztem, soha nem volt kedvencem.

Ezt nézni most már-már fizikai fájdalmat okoz. Ennyire nem lehet lemenni kutyába...

A csatorna, új kormánybiztos-tulajdonos ide vagy oda, egyelõre csak tovább bukdácsol a lejtõn lefelé...
1/10
Vicuska44 2016 márc. 17. - 10:21:39 1/10
Remélem, hogy olvassák a mûsor készítõi is a hozzászólásokat!
Soha nem vettem még rá magam, hogy véleményt írjak egy mûsorról, de most olyan csalódott vagyok, hogy mindenképpen ki kell írnom magamból.
Nagyon szerettem régen ezt a mûsort, és nagyon-nagyon vártam az új szériát.
És hihetetlen, hogy milyen szörnyû rossz lett.
Ezek a Kovács Lázár által kitalált idétlenkedések kicsit sem viccesek, és kicsit sem szórakoztatóak! Kifejezetten idegesítõek és nézhetetlenné teszik a mûsor elsõ részét.

Az hogy nem azt és nem úgy fõzhetik a szereplõk amit õk szeretnének, akkor mit is értékelnek a vendégek?

A mûsor méltatlan a "Hal a tortán" címre, valami egészen mást kellett volna neki adni, mert nyomokban sem emlékeztet arra, amit ettõl a mûsortól a nézõ a korábbi epizódokra alapozva elvár. Abban pont az volt a jó, hogy egyik-másik ismert ember bevállalja, hogy vacsorát fõz a vendégeinek, a legjobb tudása szerint, de mondjuk nem egy konyhatündér, és szórakoztató volt az egész fõzése. Külön feldobta ezt Sági Szilárd "építõ kritikája".
Vagy pedig éppen azon lepõdtünk meg, hogy milyen profi szakács valaki, akirõl ezt nem is feltételeztük volna.

Talán nem forgattak még túl sok részt le, és belátják a mûsorkészítõk is, hogy ami jó azon nem kell változtatni, és a "Hal a tortán" úgy volt jó ahogy volt!
Vanek úr 2016 márc. 16. - 15:57:41
Bár nem kedvelem Lázár stílusát, de azért az, hogy adás elõtt már valaki 'bepontozta' 1 pontra a mûsort az azért már túlzás. :)

Mindenesetre sajnálom, hogy váltottak; nem látom, hogy ez az új struktúra mitõl lenne jobb (valószínûleg viccesebb lesz, de hogy a végeredmény szempontjából (kaja minõsége) biztosan visszalépés lesz, az nem kérdés); de ettõl még adok neki egy esélyt.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu