Hal a tortán

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott gasztro-reality

Értékelés:

1083 szavazatból
Szerinted?

A "Hal a tortán" című vendégváró valóság-show-ban kiderül, hogy mit meg nem tesz a magyar sztárvilág színe-java azért, hogy elnyerje a "tökéletes házigazda" és a "legjobb sztárszakács" címet. A "Hal a tortán" bepillantást nyújt a magyar sztárvilág laza estéibe, hiszen a műsorban minden nap más és más híres ember lát vendégül négy sztárt vagy közéleti személyiséget, akik az este végén pontozzák a házigazda vendéglátói teljesítményét. A vendégek csak a végeredményt látják és azt értékelik, de a nézők persze bepillanthatnak a kulisszák mögé is. A szórakoztató műsorban a főzőtudományukon keresztül pedig még jobban megismerhetjük a sztárok személyiségét, véleményét és gondolkodásmódját. A műsor gasztrokibice továbbra is Sági Szilárd, aki ezúttal sem rejti véka alá a véleményét.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Alkotók

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
nikato máj. 30. 20:35:32 4/10
Ismétlés a Lichin.. Egyrészt sajnálom, hogy narrátort váltottak... Múlt heti vendéglátók: Erdőhegyi Brigitta, Animal Cannibals, Dér Heni, Bódi Csabi.... Az egész bandából Bódi volt a legnormálisabb! Értelmesen beszélt, jól tanult, úriember! Brigit már egyszer láthattuk "főzni", vadiúj milliós konyhájában sok év alatt egyszer nem kapcsolta be a gáztűzhelyet, nem érdekli ok, de semmit nem látott otthon a felmenőitől semmit? Ráadásul elment fodrászhoz inkább, ahelyett, hogy a levesnek nekiállt volna, haját egyszer nem kötötte össze, lóbálta, minden szereplésekor, krumplipürét porból készítette! Dér Heni: A sejpítős, mára sehol sem lévő celebke, elvitte vendégségbe a kutyáját, ami az egyik legnagyobb parasztság a világon, de még idegen fürdőkádjába bele is tette! Kint kaparja a sz*rt, de nem baj! Bele Györgyi kádjába! Lang: A saját savanyúságát hordta majdnem mindenhova, ami a 2. legnagyobb parasztság, ha éhen is maradnak valahol csak eszik, ha hazaér, nem?! Nem tud még pudingot se főzni, de annyi esze sincs, hogy a tasak hátulján elolvassa az utasítást? Szűrő nincs otthon? Ráadásul transzit hívott fellépni! Mikor ott volt a Falusi, énekelt volna Ő akkor inkább!
szikla0223 2019 júl. 01. - 14:57:50
Ez a Sarka mennyire egy semmi nő.Szándékos a kis n!
Robzombi 2019 márc. 27. - 18:26:45
Szintén zenész. én se nézzem. Csak informálódom. Na jó ha Szandi , Szücs Judit vagy egyébb kedvemre való hölgy szerepel benne bele kukkantok :) De már rég nem néztem nem tudom hogy ismétlés e. Mindenesetre az elején mindkét adón voltak olyan részek, ahol ismeretlen emberek (elméletileg nem celebek) szerintem meg celeb ismerősök, vagy rtl es ismerősök voltak. Amolyan polgárpukkasztó idegesítő, direkt kiválasztott emberek. Amugy nem is tudom hogy képzeli valaki hogy no name embereket szerveznének be , tv be csak olyanokat mutatnak be , akik pénzért képesek magukból komplett hülyét csinálni. Kivétel a intellektuális vetélkedők, és most nem a Viasat- os agyhalálról beszélek :D
Robzombi 2019 márc. 27. - 15:48:46
Mindegyik adó ugyanezt csinálja. füzeti a bohócokat, mert olcsóbb mint valami értéket adni. Szóval nem csak ezen az adón, RTL-en is.
Iri 2019 márc. 27. - 14:05:19
500 ezerért én is főznék.????????
Szép új világ .
vino-et-veritas 2016 okt. 08. - 15:00:17
OFF

1. Így valóban nehéz, mit is akarunk számonkérni...

2. Nem tudom, nem járok oda...
PA meg már öreg az ilyesmihez.
vino-et-veritas 2016 okt. 08. - 09:25:09
OFF

Inkább más.

Ugyanakkor sajátgyártású mûsorok nagyjából ugyanazt a sémát követik folyamatosan (gasztro, "tehetségkutatõ", "reality", "bigbrother", stb.).

A TV2-nél kezdetben a "jólfésült" Pintér-féle vonal még a lagymatagabb, késõ-kádári rádió-TV nyomán haladt. Végülis õ abban szocializálódott. Ez ma is tettenérhetõ, hiába volt azóta sok csere-bere. Különösen a "lojális" hírmûsorokban jól elõjön (fõleg a "tulajdonosváltás " óta).
Az RTL a harsogóbb, bevállalósabb, "bulvárosabb" stílust követte mindig is.

Nézettségben az RTL régóta veri a másikat.
Jó, a TV2 "támogatott" nem kevés magyar filmet is az évek során és a jó kései éjszakai órákban vetítgette is. De ettõl még sohasem volt a "kultúra meg a színvonal fellegvára"...
vino-et-veritas 2016 okt. 07. - 20:04:10
Nem nézem, de a címe szerint az nem "Vajnánál" megy?
Amúgy ezek végtelenre nyújtott sorozatfélék számomra teljesen érdektelenek...
offtopic
galmaria@outlook.hu 2016 jan. 20. - 00:27:03
Üdv! Szeretném megkérdezni annak a zenének az elõadóját és címét, amit a pontozás alatt játszanak le. Köszönöm
vino-et-veritas 2015 szept. 22. - 21:03:59
Belebotlottam a heti csapatba.

Hát Szabó Zsófinál szõkébbet elképzelni se lehetne, mintha minden ilyen vicc róla szólna.

HP meg valami orbitálisan elviselhetetlen egoista (rajta kívül senki sem létezik a világon), ennek ellenére mindenki, minden mûsorban fenemód "tiszteli". A többiek meg "lelkesen" asszisztálnak mindehhez...
wowow 2015 júl. 23. - 22:21:45
Ez a Bizsu Réka szörnyû.
4/10
nikato 2015 júl. 21. - 21:52:47 4/10
Ez a Kárász Robi mekkora bunkó ***moderálva***!! Nem állnak másból a vacsorák, minthogy Lovász Lacival ölik egymást! A saját vacsijukon is idegesítõ, de másét tiszteljék már meg!!! Horváth Éva a Vacsoracsatában azt mondta, hogy imádja az édességeket, most meg azt, hogy nem szereti.. kicsit összefüggéstelen a nõ. :D Vagy csak nem tudja magát kifejezni.
1/10
vizipok56 2015 júl. 10. - 18:49:46 1/10
Ha valaki kedveli a retardált hímek (http://www.szomagyarito.hu/szocikk.php?id=2208) találkozását a mûmellû, mûpofájú, mûajkú, mûseggû, zsírleszívott nõstényekkel, annak ez a mûsor kiváló!
Qksika 2015 júl. 07. - 10:55:11 Előzmény tortura
Óvodás is tudja? A napokban láttam a bulvárban a FB-ról átvéve Horváth Éva reggelijének fotóját, a tányér bal oldalán a késsel. Pffff......A sztár topmodell, mûsorvezetõ, egykori szépségkirálynõ, csillag országunk egén. Csak nem óvodás még? Még a végén hamarosan pelenkázni kell, ha így fiatalodik.
tortura 2015 ápr. 22. - 11:14:12
Klapkát nagyon bírom. Jó dumája van az öregnek. Soma meg nagyon fárasztó, mint általában. Patrícia is nagyon bájos a pocakjával. Tudom, ez már régebbi felvétel, hisz kb. egy éves lehet a babája.
Növényit sosem csíptem, igaz, tett is érte. Én sem vagyok egy konyhatündér, de az azért már túlzás, hogy fel kell neki menni az internetre, hogy megnézze, melyik oldalra kerül a kés, villa, kanál. Vicc, ezt már egy óvodás is tudja.
Cordelia 2015 márc. 16. - 19:47:25
nem, nem, a borsóka az a zsírba szaggatott galuska
filoszemitabélus 2015 márc. 16. - 16:24:34 Előzmény Cordelia
a boldog békeidõkben külön tálalták és csináltak a fõtt húshoz isteni torma vagy fokhagyma mártást. Ti a New York-i változatot eszitek? Még lehet bele tenni BORSÓKÁT és májgombócot. Minél gazdagabb, annál jobb.


Itt van egy kis irodalom a borsókáról:

http://www.webbeteg.hu/cikkek/eloskodok/64/galandfergesseg
babanya 2015 márc. 16. - 16:19:00
Hát--- én sem nézem, csak belenézek, de elég, fõleg arra, hogy ki hogyan eszik. Ha nem olyan családban nõtt fel, ahol megtamították, hogyan kell terített asztalnál viselkedni,ezekre a celebekre már ragadhatott volna rá egy kis illem - sok-sok helyen láttak már éttermet, evõ embereket, stb - szóval Mónika pl. egyik kezével ráfekszik az asztalra, másik kezével könyököl, úgy eszeget. Nem a kezést emeli a szájához, hanem a száját szinte a tányérba, mint a kutyusok. Ez a mûsor a szép terítésen kívül szólhatna arról is, hogyan viselkedjünk, vagy legalább is alkalmazkodjunk a környezethez.
tortura 2015 márc. 11. - 17:39:52
Ezt a hetet nem nézem. Hétfõn, mikor láttam, hogy kik lesznek, akkor döntöttem így. Bevallom, én a szereplõk alapján döntök, a többi nem is nagyon érdekel (ki mit hogy fõz). Ez egy szórakoztató mûsor, és ha nem szórakoztat, akkor minek nézzem. Épp akkor kapcsoltam oda, mikor a három trampli verte az asztallapot, hogy nem szépek a vékony nõk (az édességet meglátván), és a durung még meg is erõsítette õket ebben. Jahhh, ha õk mondják....
Cordelia 2015 márc. 11. - 14:35:29 Előzmény tortura
ezen a héten klárikám, maunika és dzsudi olyan palávert csapnak minden este, mint a piaci kofák: nem lehet érteni, mit mondanak, akkora a ricsaj.
Nem értem Mónika ételsorát: málnaleves, töltött karalábé, orosz krémtorta? Külön megkérve a vendégeket, hogy ne zabálják fel a tortát, mert kell a gyerekeinek (?). Ezek után "kinek az ablakán néz be a ló?"
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu