Halálbiztos 2.

Bakancslistához adom
Murder 101: If Wishes Were Horses
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai krimi, 83 perc, 2007

Értékelés:

20 szavazatból
Szerinted?

Dr. Jonathan Maxwell (Dick Van Dyke) és barátja, Mike (Barry Van Dyke) egy híres versenyló utolsó futamán vesznek részt a lóversenypályán. A lovat gazdái tenyészménnek készülnek eladni, ám a ló rejtélyes körülmények között eltűnik. Hirtelen mindenki gyanússá válik. Nagy a szomorúság, amikor egy leégett istállóban talált lótetemek egyikéről azt feltételezik, hogy az a vagyont érő méné. Közben kiderül, hogy a professzor egy régi ismerőse áll az eset hátterében.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Dr. Jonathan Maxwell
Mike Bryant
Ben Manners
Jake Brawley
Bernard Alger

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
szinészbob 2010 aug. 13. - 12:05:00 Előzmény jeffero
Rossz a cím. Semmi köze a sorozathoz. Van Dyke rengeteg filmet forgatott, általában szerepel benne Barry fia is, ezután mindegyiknek halálbiztos lesz a címe?
jeffero 2010 jan. 02. - 18:52:14 Előzmény wagnera
Múltkor elkaptam a Nyomoz a professzor: Halálos ismeretség
(Murder 101: College Can Be Murder) címût a Hallmarkon, egész jó volt, fel is vettem. Kicsit olyan Rejtélyek asszonya-szerû, habár nem vagyok egy krimi fan, de ezek a lightosabbak nekem bejönnek.

Azért fura, hogy itt a port.hu-n a fõszereplõ Dick Van Dyke-ot fel sem tüntetik. A Halálbiztos 2. címmel biztos a Halálbiztos diagnózis sorozat rajongóit akarták rávezetni, hogy nézzék meg ezt a filmet is, pedig szerintem a kettõnek a fõszereplõn kívül nincs köze egymáshoz. Más a karakter, ebben egyetemi professzor, a sorozatban orvos/rendõrségi szakértõ.
wagnera 2010 jan. 01. - 11:26:07
Misztikus? Érdekes. Ez egy krimi. Kicsit más, mint a Halálbiztos diagnózis sorozat. Kíváncsi vagyok, hogy az eddig elkészül 4 részbõl mikor adják a többit.