Halálfolyó

Bakancslistához adom
River of Death
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai akciófilm, 103 perc, 1989

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

A Dél-Amerikai őserdőben bujkáló titokzatos tudós, Dr. Manteuffel olyan vírus kifejlesztésén dolgozik, amelyik a gyengéket és a betegeket pusztítja el. Tervei szerint titokzatos erődítményből olyan, az egész földgolyóra kiterjedő, biológia háborút indít, amelynek eredményeképpen a számára kívánatos új és tökéletes emberiség fog kifejlődni. Sokan keresik a doktort, ám csak egy ember képes arra, hogy meg is találja. Ez John Hamilton, aki életét teszi kockára az emberiség megmentése érdekében. A doktor azonban látszólag legyőzhetetlen, hacsak Hamilton nem tud egy gyenge pontot találni a doktor erdőjén...

Stáblista:

Szereplők

John Hamilton
Wolfgang Manteuffel
Heinrich Spaatz
Ricardo Diaz
Anna Blakesley

Hozzászólások

Szerinted?
jani-wan 2015 okt. 26. - 15:01:22
Én ezt nem láttam! Nem is tudtam hogy ez van filmben is. Könyvben olvastam csak, de az nagyon jó volt.
olahmiki1959 2015 okt. 26. - 07:10:47
Annak idején nagy videosláger volt, Chuck Norris, Charles Bronson, Sho Kosugi és mások filmjei között.
De ma is nézhetõ, az õserdei felvételek például kifejezetten szépek, a sztori is értelmes, délutáni szórakozásnak, kikapcsolódásnak tökéletesen megfelel.
8/10
eynrg 2012 júl. 25. - 18:43:08 8/10
Ez egy vérbeli kalandfilm, még a szép idõkbõl. Van benne dzsungel, folyó, kannibálok, érdekes téma,
üldözések, harcok, izgalom, sok szereplõ (egyedül az állatok hiányoztak), szóval minden megvan
ami egy ilyen filmhez kell.
8/10
KlarkKent 2012 febr. 07. - 00:56:50 8/10
Mondjuk most jutott eszembe, hogy a legjobb alakítása a Szakaszvezetõben volt és az is egy viszonylag "szokatlan" film tõle és ott is remekelt. Végül is, nincs egyedül a Halálfolyó. Az egy háborús dráma, ez meg egy akció-kalandfilm. Szóval fénykorában voltak nagyon is jó filmjei.
8/10
KlarkKent 2012 febr. 07. - 00:47:06 8/10
Nem rossz film. Amolyan kalandfilmes jelleggel bír inkább, és itt-ott megfigyelhetõ remek színészi játék Michael Dudikoffnál. A film története is helyén van, jó történettel bír. A fényképezés is jó. Egy-két dolog el lett sietettve meg összecsapva, de a legtöbb helyen viszont rendben van a film. A Halálfolyót olyan szereplõk teszik még élvezetessé mint Robert Vaughn, Donald Pleasence és Herbert Lom. Kicsit szokatlan film volt ez MD-tõl (talán a sok agyatlan csihi-puhi filmek miatt), de remek volt benne. Meg úgy az egész jó volt. Megnézhetõ, vállalható :)