Halálfutam: A pokol tüze

Bakancslistához adom
Death Race: Inferno
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai akciófilm, 104 perc, 2012

Értékelés:

46 szavazatból
Szerinted?

Frankenstein minden idők legjobb Halálfutam sofőrje, aki mindössze egy győzelemre van attól, hogy elnyerje szabadságát, ami nem csak neki, hanem csapatának is a börtönön kívüli életet jelentené. Az élet-halál autós verseny borzasztó megpróbáltatás lesz a versenyzők számára. Az ellenfelek nem ismernek könyörületet egymás iránt, ráadásul a sivatagi körülmények tovább nehezítik a versenyen résztvevők harcát.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
sawyerx 2017 jún. 07. - 20:49:49 7/10
Jól összehozza az elsõ résszel a cselekményt, körülbelül a 2. rész színvonalát hozza, oda is azt írtam, hogy a maga stílusában remek kikapcsolódás. A képi világ, zenék, karakterek bejövõsek.

===SPOILER===

A nagy terv kerek egésszé válása kicsit sántít, fõleg, hogy a nagyfejes hapsiból lesz végül Frankeinstein. Az oké, hogy mindenki elhiszi, hogy valóban õ az, és fel sem lehet ismerni, de a faszi ilyen jól tud vezetni, hogy aztán õ is eljut a csúcsra? Ráadásul az elsõ rész elején tényleg úgy viselkedik, mint egy nagymenõ versenyzõ, akkor már miért nem bizonygatja, hogy õ a volt nagyfõnök.

7/10
7/10
idõjós1010 2013 dec. 17. - 14:38:54 7/10
Jobb lett mint a második rész, de jobban örültem volna neki ha ez végre már nem egy elõzményfilm. Inkább folytathatták volna az elsõ részt, mert már ebbõl a börtönös üldözõsdibõl csömöröm van.
Sz Peter 2013 máj. 29. - 08:34:07
Én azt ajánlottam, hogy (a történet szerinti) idõrendben érdemes nézni ( 2, 3, 1 ), úgy az elsõ rész nagyobbat üt.
10/10
King Diamond 2013 máj. 28. - 22:15:33 10/10
SPOILER IS LEHET BENNE!!!
Na, csakhogy felkerült a Halálfutam harmadik részének adatlapja is. Már nem mostanában láttam, de a véleményem még mindig itt van frissen az emlékezetemben. Nem sok olyan film van, aminek a további meg tudják közelíteni az elsõ rész színvonalát. Pedig ebben az esetben ez bizony így van, és ez a harmadik részre is teljes mértékben értendõ! Hiába, nem csak Jason Stathammal lehet jó a Halálfutam. A második rész is remek lett, és ez igaz erre is. Nagyon örülök, hogy az eredeti cselekményen nem változtattak, így bõven jutott most is akció a népnek. Az is tetszett, hogy most nem végig a börtönön belül játszódott, és voltak az üldözések. A szereplõk visszahozása is remek ötlet volt, és annak is örültem, hogy az elején néhány percben összefoglalták a második rész végét, valamint gyakorlatilag onnan folytatódott ez. Bár, már pár éve néztem meg azt, azért még emlékeztem rá valamennyire. Szerintem a szinkronok is maradtak, ami szintén jó pont. Kár, hogy Paul W.S. Anderson ennek már nem vállalta el a rendezését, pedig semmivel sem rosszabb, mint az elõzõ részei.
Továbbra is azt tudom mondani, hogy nagyon várom a következõ Halálfutam részt, mert eddig zseniális ez a három rész.
10/10