Haláljátszma

Bakancslistához adom
Ring of Death
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai akciófilm, 2008

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Burke Wyatt a kemény ex-zsaru, aki mindig is hatásos módszerekkel hajtotta végre a feladatait. Ám három éve elbocsájtották, amikor is egy ügy során elvesztette a fejét. Azóta elvált a feleségétől és egyedül neveli a fiát, Tommyt. Titokban azonban arra vágyik, hogy visszavegyék a kötelékbe, s az esélyt meg is kapja, amikor a régi társa, a most sikeres FBI ügynök, Steve James keresi fel, hogy beszéljenek egy nyomozásról. A gyanús és erőszakos gyilkosságok sorozata az állami börtönben zajlik, ahol a feltételezések szerint Carl Golan egy alvilági harcos-klubot üzemeltet. Itt az elítéltek élet-halál harcot vívnak a nézők szórakoztatására, és a börtönőrök anyagi hasznáért. Burke pedig képtelen ellenállni a lehetőségnek, ezért elvállalja, hogy elítéltként a börtönbe vonul és kinyomozza a haláleseteket.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
Bogoj 2014 jún. 08. - 18:59:51 3/10
az ilyen sablonfilmeknél (börtönben fogadásokra élet-halál harcot vívnak a rabok, bemegy a zsaru, hogy kinyomozza és õ is verekszik) általában - minthogy történet gyakorlatilag nulla -, arra szoktak figyelni, hogy a bunyók jók legyenek (mint pl. a vitathatatlan 2-3-ban).
itt a kamerát folyamatosan rángatták a küzdelmek közben, vagy a küzdõk fejét mutatták, esetleg amikor távolról mutatták, akkor valami rettenetesen homályos kamerán keresztül.
a képet folyamatosan zoomolták ki-be, idõnként pár másodperces snittek váltakoztak.
valahogy az volt az érzésem, mintha a rendezõ eddig csak videoklippeket készített volna.
nem tetszett, többet vártam.
3/10
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu