Halálklinika

Bakancslistához adom
In the Dark
16 éven aluliak számára nem ajánlott kanadai thriller, 91 perc, 2003

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Rachel, a fiatal újságírónő visszatér a házba, ahol a gyermekkorát töltötte. A beteg húgát gondozza, nehogy megint öngyilkosságot kíséreljen meg. Sadie megosztja nyomasztó gondolatait, paranoiás képzeteit a testvérével. Szerinte egy titkos kormányszervezet tiltott kísérleteket folytat. Drogterápiának vetnek alá elmebetegeket és öngyilkosságot megkísérelt egyéneket. Úgy véli, hogy az apjuk is az áldozata volt ezeknek a kísérleteknek. Rachel elhatározza, hogy kideríti, mi történt valójában.

Stáblista:

Szereplők

Rachel Speller
Sadie Speller
George Speller
Rose Speller
Lawrence Taylor

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Csodakapitány 2012 aug. 19. - 08:07:10
Halálklinika
(In the Dark)
2/10
Jagdglück 2012 júl. 13. - 10:37:42 2/10
Remekül semmitmondó film volt, hihetetlenül tehetséges színészekkel és szinkronnal. Az eredeti és a magyar címe csak egy csöppet hatásvadász...de hát, én voltam a hülye, hogy azt hittem, hogy lesz benne valami érdekfeszítõ.
2/10
-greghouse- 2012 júl. 13. - 00:56:18 2/10
Ja de az alapötlet is.... egy ötletet hányféleképp lehet megcsinálni! Pl. ezzel a filmmel kb. egy idõben ment az X akták egyik epizódjának ötezredik ismétlése, ehhez képest (gondolom, mert az egész filmet azért nem néztem meg, nem vagyok mazochista), az klasszikus. De ha már összeesküvés, agymosás....ott van Mel Gibsonnal és Julia Robertssel az Összeesküvés-elmélet, de akár Gene Hackman egy sor filmje, kezdve a Magánbeszélgetéssel, de akár az Extreme Measures is (bocs, hirtelen nem ugrik be a magyar címe, angolul van meg, amikor orvost játszik és a fiatal orvos Hugh Grant szimatol utána), a politikai krimijei, Redford az Elnök emberei, stb.,stb., stb., zseniálisan meg lehet ilyen filmeket csinálni.
...Ja hogy ahhoz jó forgatókönyv is kell? Meg rendezõ? Meg ilyen színészek? Hát istenem ennyire telt. Három pont még jókora borravalót is tartalmaz szerintem, de mint mondtam én nem "ettem végig", lehet, volt a tányéron ehetõ rész is.
olahmiki1959 2012 júl. 13. - 00:46:10
Akkor most egy pillanatra térjünk vissza a filmre.
Elképesztõen zavaros, vontatott, unalmas film, egy halvány kis alaptörténettel, lelki problémákkal, lázálmokkal, amelyeket nem magyaráznak meg, összevissza való viszonyokkal, megjegyezhetetlen nevekkel, a végén az utolsó 20 perc még ér valamit, de aztán a "poén" is nagyon gyenge, katarzis nincs, az ember megkönnyebbülten sóhajt fel, amikor vége a filmnek.
Aztán meg sajnálja, hogy erre a vacakra elpocsékolt az életébõl kb. két órát.(a reklámokkal együtt).
Még a szinkronhangok is idegesítõek voltak, fõleg a fõszereplõ lány húgának a hangszíne volt olyan, mintha egy tompa késsel karcolgatnának egy üveglapot.
Jóindulattal 3 pont, de ha találsz jobb idõtöltést, az én felelõsségemre nyugodtan hagyd ki ezt a dögunalmat.
2/10
-greghouse- 2012 júl. 13. - 00:14:21 2/10
...Szerintem ezt a DVD-t is Kiskunszenttorgyáni vegyesbolt turkálójában találták. Vagy úgy kapták söralátétnek.
2/10
-greghouse- 2012 júl. 13. - 00:05:34 2/10 Előzmény agarik
...lehet, hogy mondasz valamit. Sõt, többször elõfordult már, hogy Miután TÖRÖLTÉK, "Törölt felhasználó" nicken újra dumálhatott, okos. (Bár lehet, hogy ezt azóta kivédik.) Ami engem sokkal jobban bosszant, hogy soha nem indokolnak semmit. Jó, joguk van hozzá, benne van a szabályzatban. Csakhogy így az Isten sem mossa le róluk, hogy hasraütésre, haveri szimpátia, egyéni ízlés alapján törölgetnek. Na most ezt is lehet törölni, pedig nem is szidtam senkit. Csak hangosan gondolkodtam. Bár...a gondolatrendõrséget már Orwell kitalálta jó régen.
offtopic
agarik 2012 júl. 12. - 23:24:22
a port.hu modjai (vagy akárhogy nevezik õket) igenis elég sokmindent törölnek, és nemegyszer ok nélkül, valamint az sem igaz hogy feltétlen megjelenne illetõ törölt felhasználóként.
2/10
-greghouse- 2012 júl. 12. - 19:35:27 2/10
Bocs, Gyula. Pataki Attilát rabolták el úgy, hogy titoktartási szerzõdést írattak vele alá. Magyarul. Hiába,világnyelv a magyar.
Ez meg biztos film, nem akarom senki kedvét elvenni, szórakozást.
2/10
-greghouse- 2012 júl. 12. - 19:32:10 2/10
A rendszergazda nem töröl ki semmit, vagy ha igen, okkal, és törölt felhasználóként megjelenik. Másrészt sokan csípõbõl tüzelnek, hsz. nélkül szavaznak.
...Harmadrészt viszont...talán mond valamit, hogy 1. egyetlen Alaszka-szerte ismert Világsztár sincs a filmben, és fõleg, 2. ha az IMDb-re mész, összesen egy (1) kritikát találsz. ennél még a Jancsó filmek is többet kapnak. Egyszerúen sajnálták a papírt meg a nyomdafestéket egy negyvenedrangú tévé gagyira. Gondolom.
Én nem láttam, tehát nem szavazok semmit. Nem is fogom látni. Nem hiszem, hogy ok nélkül a világon senki nem méltatta semmire, mikor más filmek átlagosan 70-80 kritikát kapnak csak az amerikai sajtótól.
..Persze, ettõl még lehet jó. Végül is Vikidál Gyulát is 28 alkalommal rabolták el UFóK, de úgy, hogy arról semmit nem mondthat. Ez is lehet. Meg az is, hogy ez a film jó.
olahmiki1959 2012 júl. 12. - 16:43:42
A fõszereplõ csaj, (lány, hölgy, nem tudom melyik illik rá), az "Egy baleset anatómiája" címû elképesztõen jó thrillerben játszott, onnan ismertem fel.
Ez reményt ad arra, hogy talán ez a film is jó lesz.
Bobby1 2012 júl. 12. - 11:26:14
Hárman már szavaztak, viszont még senki sem szólt hozzá a filmhez.. Érdekes. Õk vagy reflexbõl kattintottak - ennek is lehet jogosultsága, mint például, a Hajdú produkciók esetében, de szerintem itt nem errõl lehet szó. A rendszergazdák idõnként kitörlik a fórum hozzászólásokat?