Halálos hivatás

Bakancslistához adom
Midwives
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai filmdráma, 92 perc, 2001

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Szülés közben, tragikus körülmények között hal meg Bedford tiszteletes felesége. Haláláért Sibyl Danforth bábának kell felelnie a bíróság és az esküdtszék előtt, aki a család otthonában folytatta le a szülést. Cibyl a több mint húsz órán át vajúdó asszonyhoz a hóvihar miatt nem tudott segítséget hívni, így egyedül volt kénytelen császármetszést végrehajtani.

Stáblista:

Szereplők

Sibyl Danforth
Stephen Hastings
Rand Danforth
Constance 'Connie' Danforth
Cheryl Visco
Charlotte Bedford
Wanda Purington
Caleb Purington

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Beya 2013 szept. 13. - 08:28:06 Előzmény szandra999
Szuper, hogy spoilerezel, és nem jelzed...
8/10
szandra999 2011 jún. 29. - 18:36:38 8/10
***SPOILER PÓTOLVA***

Nagyon érdekes kimenetele lett a filmnek, mivel ugye az egészet úgy mutatták be, hogy a nõ tényleg meghalt. Aztán (nem tudom a tárgyalási rész a végén láttad-e) a tárgyalásnál állították, (segéd és férj) hogy vérspriccelést láttak, és az orvos is megállapította, hogy a császárba halt bele. Majd Sibyl a tárgyaláson elkiabálta magát, hogy van egy naplója amiben mindent feljegyez, ezt a bíróság elkérte tõle. A naplót a lánya vitte a bíróságra, aki a ,,gyilkosság"/szülés napján leírt feljegyzéseket tartalmazó lapokat kitépte, így naplóban semmi ,,érdekes" nem volt a bíró számára. A bíróság nem ítélte el Sibylt. Majd a lány a gyûrött lapokat visszatette a naplóba, ezt Sibyl észrevette, majd felolvasta a lapokat. Az állt rajta, hogy mikor elkezdte császározni, még valószínû élt, mert mikor beleszúrta a hasába a kést megrándult, erre azt hitte, hogy utolsó halotti rángások, majd azt írta a végére, hogy másnap már nem volt benne biztos, hogy halott volt. A baba viszont életben maradt. A teljes vége az lett, hogy Sibyl örökre abbahagyta a bábáskodást, és a lánya késõbb szülés-nõgyógyász lett.
Remélem tudtam segíteni:)
szivarovics 2011 jún. 29. - 12:41:29
sajnálom, hogy ezt a ma annyira aktuális filmet ilyen késõn játszották, mikor már csak nagyon kevesen nézik. Én fent tudtam maradni, mert nagyon érdekelt ez a téma, de pont a végére elbóbiskoltam. Ha valaki meg tudná mondani, hogy mi lett a boncolás eredménye és a bírói Ítélet, azt megköszönném!!

jó lenne ezt a filmet kicsit elérhetõbb idõpontban is lejátszani, talán sok meggondolatlan kismama elgondolkozna az eseten.
Ford Mustang 2011 jún. 28. - 13:41:51
Elõször úgy olvastam a mûsorújságban, hogy Halálos iramban... mondom nem igaz, hogy megint az... de szerencsére nem. :D
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu