Hamis tanú

Bakancslistához adom
False Witness
angol-ausztrál akcióthriller, 94 perc, 2008

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

Letartóztatnak egy angol diplomatát, mert azzal vádolják, hogy együttműködik az orosz maffiával. Miután a felesége halálos fenyegetést kap, a családját védelem alá helyezik. Egy váratlan fordulat révén aztán minden más megvilágításba kerül. A Scotland Yard nyomozója, Julie Hales rájön, hogy a diplomata az angol felderítésnek dolgozik, és tadzsikisztáni nagykövetként az a feladata, hogy feltárja az orosz kábítószermaffia kapcsolatait a nemzetközi terrorista hálózattal.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
black box 2013 máj. 08. - 21:44:41
Pippáért is eljött Joe Black és a végén még volt egy nagy durranás...
ilali 2013 máj. 08. - 12:36:37
(„Aki az „alvilágot” közönséges gyilkosok és rablók bandájával azonosítja, mélységesen téved és hamis következtetésekre jut.”)
InteriorLulu 2013 márc. 20. - 22:56:03
Izgalmas, feszes, jó ritmusú krimi. A fõszereplõ Porter, õ van a középpontban. Egy titkokkal terhelt, bizalmatlan és folytonosan menekülõ diplomata, akit ráadásul súlyos magánéleti problémák is gyötörnek.
Elég szövevényes sztori, úgyhogy figyelni kell nagyon, nem könnyû eligazodni a különféle belbiztonsági hivatalok, titkosszolgálatok, rendõrségek között, és hogy ki milyen érdeket is képvisel valójában.