Harapós nő

Bakancslistához adom
Innocent Blood
amerikai horror, 110 perc, 1992

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

Marie-nak, a vámpírnak két szenvedélye van: a szex és a vér. Emellett még lelkiismerete is van: ezért is hozza meg azt a döntést, hogy vérszívói tevékenységét kizárólag a pittsburghi gengsztereken gyakorolja. A baj csak az, hogy abban az esetben, ha áldozatait valamilyen okból nem sikerül teljesen ártalmatlanná tenni, vámpírokká válnak. Marie éppen Sal Macelli, a veszélyes bűnöző vérét szívja, amikor találkozik a gengsztert üldöző rendőrrel. Így nem csoda, ha a "munkáját" félbehagyja, aminek következtében Macelli a hullaházban magához tér, és rögvest nekilát, hogy megszervezze a vámpíralvilágot...

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
kazama90 2014 jan. 16. - 17:48:31 8/10 Előzmény tobywong
jó kis vámpíros film ez ,kb 10 éve láttam akkor tetszett,most már lehet ha újra megnézném gagyi lenne.10/8
8/10
tobywong 2009 márc. 15. - 13:56:19 8/10
Megnéztem a filmet. Tényleg nem rossz, bár láttam sokkal jobb filmeket is.
A film hangulata tényleg nem rossz. Viszont engem szörnyen idegesített, hogy a vámpírok hangját egy puma hangjával helyettesítették.
sipka 2008 jan. 05. - 20:27:22
S itt egy kép a filmbõl!! (Talán ezen kép segítségével többen is felismerik majd ezt az alkotást..)
sipka 2008 jan. 05. - 20:15:08
Harapós nõ... :) Ha a címérõl kénne megmondanom eme filmnek a mûfaját, akkor rögtön az "erotikus" szó jutna az eszembe :)
S ezzel a megjegyzésemmel nem is tévednék nagyot, mivel már az alkotás legelején meztelenül láthatjuk a fõszereplõt..... Egy nõnemû lényt... Aki mellesleg egy: VÁMPÍR!!!! (IZGI, MI? :)
De mielõtt még a nõi fórumozosok kilépnének eme topicból, azt mondván: "A film kezdetekor egy pucér csajt láthatunk?! Akkor ez biztosan egy pasiknak készült "mocsok mozi"!!! Ezt tuti nem nézzem meg!!!"... szóval azoknak elmondanám, hogy ez egy nagyon jó kis "movie", amely nyugodt szívvel felemlegethetõ a legjobb vámpíros filmek Top10-es listájába. (Nekem legalábbis tetszett.. S NEM (csak) A MEZTELEN JELENETEK MIATT!!!! :DD

Ebben a produktumban amúgy minden megvan ami egy vámpír központú alkotásban meg kell lenni: vér, szemfog csikorgatás, vér, hullámzó érzelmek, vér, vámpírok közötti véres küzdelem, vér, félelmetesen ijesztõ fõgonosz, vér, horrorisztikus képsorok, vér, "jajj napfény!" típusú beijedések :), vér stb.
De ami a leglényegesebb: ENNEK A FILMNEK LEÍRHATATLAN "HANGULATA" VAN!!! :) Engem mindig a fotelhez szegez amikor leadják a Tv-ben...
Mondjuk borzasztó régen láttam.... :( Már nem is emlékszem minden momentumára... Sajnos ez a "movie" is gyarapítja a számomra "rég nem láttot alkotások" népes táborát.
Na mindegy. Akiknek mégis meg lenne, azok......... MOCSKOSUL SZERENCSÉSEK!!!!!!!! :)
Lakatos Mónika - Romanimo
2019. november 12., 19:30 Lakatos Mónika - Romanimo

Évszázados roma balladák és ritmusos pergetők a Müpában.

Jegyvásárlás