Harci kutyák

Bakancslistához adom
Il quinto giorno
16 éven aluliak számára nem ajánlott olasz akciófilm, 80 perc, 1994

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Egy közép-amerikai diktátor, Perez elraboltat néhány orvost. Öt nap alatt ki kell őket szabadítani. Hasley két mindenre elszánt férfit, Robertet és Jorelt bízza meg, hogy szabadítsa ki az orvosokat. A két férfi néhány zsoldost bérel, hogy kiszabadítsák a foglyokat és eljuttassák őket egy kis repülőtérre, ahonnan elmenekülhetnek az országból. Eközben Hasley titokzatos okból elárulja Pereznek a fogolyszöktetés tervét, így a menekülőknek, nem csak a természettel, hanem Perez embereivel is meg kell küzdeniük. Denise az egyik orvosnő és Robert elszakad a csapattól. Időközben szerelem szövődik közöttük. Jorel és a csoport többi tagja Robertet és Denise-t várják egy erdei tisztáson, de Perez emberei megtámadják őket.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
AvatáR Gil Maerth 2011 jan. 27. - 09:55:46
Pár perccel gyengébb, mint a Zsoldosok Texasban szintû hasonszõrû alkotás. De már az elejétõl kezdve ezt vártam. Úgy is lett.


Sok alapfogalommal nem voltak tisztában értelmi kiagyalói. Péel:
- fõbejáraton át nem szokás diverzáns akciót végrehajtani.
- fõúton nem szokás kimenekítendõ csoportot mozgatni.

és arra se kapunk választ: honnan a teherautók a film elején?vagy: honnan tudják melyik barakkban van a túsz? A totózás idõ, energia és embererõ-vesztegetés!

10/4,5 -mert az 5-öshöz kicsit több kéne.
Hátha a Charlie Sheen-es hétfõi "Elit kommandó" jobbabb lesz....