Három nő háborúban és szerelemben

Bakancslistához adom
The Land Girls
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol-francia romantikus dráma, 111 perc, 1998

Értékelés:

25 szavazatból
Szerinted?

A film három nő története akiknek a sorsa egy dorset-i farmon összefonódik a II. világháború idején. A közös munka és a háborús élmények során összebarátkoznak és ez mindhármuk életét örökre megváltoztatja.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
vargama 2017 márc. 31. - 21:37:30
Elképesztõen magas ez a pontszám! A filmben érzelem nélküli, hamis párbeszédek vannak, és modoros jelenetek, amik a valóságban úgy nem történhettek meg. Talán, a 20. század elején divatos álromantikus filmek sorába belefért volna, de napjainkban ízlésromboló.
A tájak szépek, de nem tudják feledtetni hogy a film egy giccs.
luci87 2017 febr. 13. - 08:33:48
Nekem annyi bajom volt vele, hogy nem nagyon tudtam abban a hasonló szerkóban megkülönböztetni a három lányt.A gazda fiával végül is a vöröses hajó lány kezdett ki leghamarabb, a szûz lánnyal is összejött, és mégis abba lett szerelmes, akinek võlegénye volt...De melyiknek halt meg röviddel házasságkötésük után a férje?A végén melyiknek lett szakállas férje,és a két gyereke??
alien1976 2016 dec. 12. - 11:55:17
Egy kellemes kis filmecske volt. Lassú, nyugodt történetvezetése, néha kimondottan szép képekkel. A borús, szomorú történelmi idõben jó volt, hogy bele volt csempészve egy kis kedves humor. Talán egy kis pörgést, akár izgalmat elbírhatott volna a történet, de így is élvezhetõ film volt. A színészi alakítások jók voltak, s nekem a zene is teljesen passzolt a filmhez, s annak cselekményéhez.