Hasonulás

Bakancslistához adom
Method
angol-román-svájci-amerikai thriller, 93 perc, 2004

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Rebecca Fairbanks (Elizabeth Hurley) egy épp pihenőpályán lévő szupersztár, aki minden erejével azért küzd, hogy lekerüljön onnét. Amikor megkapja egy hírhedt sorozatgyilkos, Belle Gunness szerepét, úgy érzi, végre eljött az ideje. Volt szeretője a társfőszereplője a filmnek és ahogy halad a munka, egyre jobban forrósodik fel a kapcsolatuk. Rebecca egyre jobban elmerül a szerepben, egyre jobban formálja meg a gyilkost, de lassan egyre több valódi holttest bukkan fel. Megszállta őt egy szadista szellem? Vagy a szépséges színésznő a saját démonainak áldozatává válik, ahogy életre kelti a hidegvérű gyilkos alakját?

Stáblista:

Szereplők

Rebecca Fairbanks
Jake Fields
Mr. Hinkley
Bethany Fields

Hozzászólások

Szerinted?
frenchbullie 2015 aug. 05. - 20:26:26
Üdv! A történet leírása egy izgalmas pszichothriller-t sejtetett, de ez minden. A film nem hozta a hozzá fûzött reményeimet, egyszerûen untam... Ráadásul nagyon átlengte a "kevés pénzbõl készült"-feeling. Pedig Jeremy Sisto-t kedvelem, de még õ se tudta menthetõvé tenni a filmet. Szerintem.
3/10
Rahar 2013 jún. 05. - 00:33:56 3/10
Szerintem ez egy lapos alkotás. A színészek játékát nem tartom hitelesnek. Az alaptörténet nem keltette fel az érdeklõdésemet, a cselekményvezetés két szálon fut, ez jó. A késõbbi cselekményvezetés már egy idõ után izgalmas, de a végére már nem.
zs9302 2009 júl. 28. - 14:51:17
Biztos jó lehet. Látta valaki? DVD-jét láttátok?
Én még nem.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu