Film

Hatalmas kis hazugságok

/Big Little Lies/
amerikai drámasorozat, 60 perc, 2017
  • eny
  • mb

Értékelés:

77 szavazatból
Szerinted?

  Az HBO saját gyártású, titkokkal teli sorozata három középosztálybeli anyukáról szól, akiknek gyerekei most mennek iskolába. Látszólag tökéletes életük azonban döbbenetes titkokat rejt. A sorozat Liane Moriarty bestselleréből készült.
  Az HBO új saját gyártású, erotikával, hazugságokkal és titkokkal teli sorozata három középosztálybeli anyuka történetét meséli el. A közös bennük, hogy mindenük megvan, mit egy nő kívánhat, és a gyerekeik most mennek iskolába. A látszólag tökéletes életük azonban sötét titkokat rejteget. A sorozat a nálunk sem ismeretlen Liane Moriarty bestseller regényéből készült, és valóságos sztárparádét vonultat fel, a főszerepeket Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley és Alexander Skarsgard alakítja.

  Évadok:

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:


  Vélemény:


  február 18. 05:52
  Egy estés mozifilmnek jó lett volna, kár érte.

  2017. december 5. 21:57
  Ekkora műmájereket nem nehéz felismerni! Mint akik a bányában tolják éjjel, nappal a csillét! akkora Obama szimpatizánsok, hogy még a kis tévés színészek munkáit is megkurtítják...., de ez sem elég mert annyira hitelesek mint háztartásbeli, gyermeknevelő családanyák, ezért is van miért keveselni a nők lehetőségeit a színjátszásban, filmezésben. Nem csoda, hogy doktor szöszi lekorruptozta és kiröhögte a szóvivő bal-faszokat.
  A promóció latin eredetű szó, eredetileg előléptetést, elősegítést jelent. A magyar marketing szóhasználatba az angol [sales promotion]? kifejezésből került, amelynek jelentése eladásösztönzés.
  \"sales promotion \"  2017. november 11. 21:22
  Imadtaaam! Az elejen nem kotott le, nem figyeltem minden egyes percet, ezert lehet, hogy meg egyszer megnezem a teljes evadot. Aztan valahol a 3. resz utan nagyon el kezdett erdekelni, megismertem jobban a karaktereket, es vegig eletszagu volt az egesz. A szineszek szuperek, a tortenet izgalmas, fordulatos. Csak ajanlani tudom! 10/9

  Összes hozzászólás