Film

Ház a tónál /The Lake House/

magyarul beszélő, amerikai romantikus dráma, 105 perc, 2006 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott


Értékelés:

715 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Kate (Sandra Bullock) a munkája miatt megválik a gyönyörű tóparti házától. A postaládában üzenetet hagy a következő lakónak. Alex (Keanu Reeves), az építész megdöbbenve egy elhanyagolt házat talál. Előveszi Kate levelét és válaszol rá. Kiderül, hogy Alex és Kate nem egy idősíkban, hanem kétévnyi távolságban élnek egymástól. Levelezni kezdenek és egy nap úgy döntenek, hogy megpróbálnak találkozni.

Bemutató dátuma: 2006. augusztus 10. (Forgalmazó: InterCom)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


április 6. 20:41
Bocs az offért, de sajos kifogytam az ötletekből. Szeretném mindenkivel tudtani, aki ismert itt, a fórumon, hogy január óta (akkor vettem észre ezt az új, fészbukos-indapassos hülyeséget) nem tudok bejelentkezni ide a hosszú évekig használt nickemen (Ezüstliliom), és hiába kértem többször is a segítségét az üzemeltetőknek, tojnak rám. Ezt a regisztrációt nem fogom használni. Ha nem kapom vissza a régit, többet nem írok ide. Sajnálom, de a véleményemet elmondja ez a regem.:///

március 31. 21:26
Remek film a világ egyik legjobb romantikus filmje.

spoiler.

ha két év különbség van köztük mindig is, és a lány a háznál várja, a srácnak 2 évet kell várni, de hirtelen ott terem, mert ugye akkor a lánynak is eltelik + 2 év, de akkor megint megmarad a 2 év. csak ugye megváltoztatták a múltat, de ez akkor is érdekes, több idősíkban futhat a film, és kérdőjel, hogy ez mindig lejátszódott?
idős filmeknél, mindig sok a kérdés.
spoiler vége

január 8. 18:48
Megnéztem párszor és tetszett -- a bizalomépítést szerintem szépen ábrázolja.
Már *majdnem* elkezdtem elolvasni a Persuasion-t, aztán eszembe jutott, hogy ez Jane Austen, aztán a Büszkeség és balítélet, és gyorsan elhessegettem. Pedig lehet, hogy van benne a film alapján értelmezhető vagy a film értelmezését segítő utalás, szóval kicsit sajnálom. De nem.

Összes hozzászólás