Házasság szabadnappal

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar vígjáték, 89 perc, 1984

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

Mici válogatott úszó, csinos nagylány. Edzője, Zoli féltékenyen óvja őt, "kizárólag" a lány kondíciója miatt. Egyszer egy szülői perpatvar után Mici azt javasolja szüleinek, hogy minden héten két napot a svéd házasságoknál már bevált módi szerint töltsenek, legyenek teljesen szabadok. Mikor ezt a mama, Juci egyik barátnője megtudja, nyomban ő is a svéd modell híve lesz. Három baráti házaspár élete kezd lassanként a végletekig összegabalyodni. Végül maga Mici elégeli meg ezt, eltűnik és ezzel óriási vihart kavar. Zoli azonnal Mici keresésére indul, miközben a szülők megpróbálják rendbehozni az életüket.

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
Joseph Barbera 2021 máj. 23. - 21:45:30
Tényleg habkönnyű, kissé felszínes sztori, mintha a dolog ilyen egyszerű lenne. Persze csak nézőpont kérdése. Igazi retro, kitűnő színészi játékkal.
10/10
kabat 2021 máj. 18. - 13:37:04 10/10
Jó kis sztori, "hálivúdban" kasszasiker lenne ez a történet :-)))
adamnagysweetmovie 2012 aug. 01. - 14:12:40
Úgy tûnik, nemcsak a Selmeczi által ígért nyugdíjrendszer kapott rá a "svéd modellre", jelentsen az bármit/semmit:xDD

Mici egy félreértésen alapuló szülõi perpatvar után azt javasolja szüleinek, hogy minden hétbõl két napig mindegyikük legyen teljesen szabad, ahogy ez a svéd házasságoknál már bevált. Amikor ezt az anya barátnõi megtudják, õk is nyomban a svéd modell híveivé lesznek. Lassanként három baráti házas¬pár élete kezd összegubancolódni.