Hazug

Bakancslistához adom
Liar
15 éven aluliak számára nem ajánlott angol krimi-dráma, thrillersorozat, 45 perc, 2017

Értékelés:

34 szavazatból
Szerinted?

Laura (Joanne Froggatt) és Andrew (Ioan Gruffudd) életét örökre megváltoztatja egy éjszaka. A tanárnő nemrég lépett ki egy kapcsolatból, a sebész férfi fia pedig a nő iskolájában tanul. Randevújuk nem várt események sorát indítja el.
A BAFTA- és a Golden Globe-díjra jelölt producer-forgatókönyvíró Harry és Jack Williams jegyzi az izgalmas sorozatot. A történet a Los Angeles-i Laura Newell (Joanne Froggatt) és Andrew Ellis (Ioan Gruffudd) hányattatását meséli el, akiknek élete egy éjszaka örökre megváltozik. Laura tanárnő, aki nemrég lépett ki egy kapcsolatból, Andrew pedig elismert sebész, akinek a fia Laura iskolájában tanul. A kölcsönös vonzerő randevúhoz vezet, ami azonban nem várt események sorát indítja el.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Laura Nielson
Andrew Earlham
Katy Sutcliffe
Tom Bailey
DI Vanessa Harmon
Liam Sutcliffe/Liam (2017)
DS Rory Maxwell
Luke Earlham
Max Sutcliffe/Luke Sutcliffe
Olly Sutcliffe/Ollie Sutcliffe
Birav/Birav (2017)/Birav Suri
Nick Piller/Nick/Nick Piler
Margaret Rust
Makeda/Makeda Kidane
Denis Walters/Dennis Walters
Officer Brown/Officer Brown (2017)
Andrew's solicitor/Solicitor
Forensic examiner/SARC Nurse
Mia Lentzovka
Nigel Wilson
Police Inspector

Hozzászólások

Szerinted?
elenabi márc. 05. 17:44:39
A 2. évad 1. részében az új rendőrnő nagyképű és fölényeskedő felbukkanása nagyon zavaró. Nos az ő szerepe nem hiányzott. Az ausztrál rendőrség nyomozási logikája és tempója a Harrow-hoz hasonló. Ez a rész egyelőre az HBOGO-n látható.
offtopic
Alfredo febr. 27. 08:28:48
Képesség, édes gyerekem?! Neked még a fórum-szabályzat is egyértelműen meghaladta.
Ennyi év, és nick után sem tudod, mire való a fórum? :-)))
offtopic
Trivia Showtime febr. 26. 23:28:54 Előzmény Pünkösdi Kató
A hozzászólás moderálva lett.
9/10
Pünkösdi Kató febr. 26. 23:06:13 9/10

" a férfi útját elvágták", ezt elírtad? Régi a hsz-od, de azért írok. Lehet, hogy Mia rögzítőre beszélt, de az miért alibi Laura-nak? Nem hiszem, hogy Andrew odatartotta volna a nyakát Laura-nak, inkább azt, hogy ő vágta el saját maga.


9/10
Pünkösdi Kató febr. 26. 22:57:58 9/10 Előzmény gladiolus

Szerintem Mia, aki telefonált Andrew-nak az anyja házából, szólt, hogy mi a helyzet és akkor Andrew rájött, hogy vége, elbukott. Nincs annyi ideje, hogy odaérjen kocsival és elvegye tőle a bizonyítékot. Mintha Mia többször is beszélt volna telefonon, lehet, először nem érte el, csak akkor, amikor már Laura kint volt a táskával. És ekkor rájött Andrew, hogy ennyi volt. Szerintem a saját nyakát vágta el, ha kellően elszánt, megteszi. Ő elszánt volt, hiszen nem bírt szembenézni a saját gyengeségeivel és megtette.
Nekem az maradt homálynak, hogy a rendőr a végén azt mondta, hogy Laura-t beengedték a házba, tehát megszerezhette legálisan a bizonyítékot. És ha betört volna, míg a háziak aludnak? Akkor kuka a bizonyíték?
Annyi hiányérzetem van, hogy Ianról nem tudtuk meg, hogy boldogok lettek-e Laura-val. Jó, néha kissé szentimentális vagyok. :)) A végére megkedveltem a palit.


9/10
Pünkösdi Kató febr. 26. 22:49:23 9/10

Andrew végül vmi mocsárban vagy miben lelte a halálát? A fiát sajnáltam, nem ezt érdemelte. Milyen mesterien hazudott neki. :(


9/10
Pünkösdi Kató febr. 26. 22:48:37 9/10
Ezt a sorozatot megnézem újra, nagyon izgalmas volt. Volt benne elég feszültség és a sorozat első részeiben, hogy vajon valóban igazat mond Laura? Vagy Andrew? De aztán szépen minden elindult a végkifejlet felé. Véletlenül kezdtem el nézni a sorozatot és milyen jól tettem.

Tartottam tőle, hogy Andrew megérkezik a kisházba és elkapja Laura-t vagy akár a beépített nyomozót nem engedi ki a lakásból. Bár, azt nem tartottam valószínűnek, hogy eltűntetné, mint tanút. De akkor jól gondolom, hogy a fedett nyomozó nyugtalansága miatt nem töltött drogot a borba?


9/10
Pünkösdi Kató febr. 26. 22:46:00 9/10 Előzmény efmary
Örülök, szívesen.
efmary febr. 26. 19:42:06 Előzmény Pünkösdi Kató
Köszi. sikerült.
9/10
Pünkösdi Kató febr. 26. 17:59:33 9/10 Előzmény efmary
Linket nem tehetek fel, de a mediaklikk oldalán a jobb felső sarokban van a kereső, oda írd be a film címét és kiadja. Én sem értem, ha nem adták le, miért tették fel??
efmary febr. 26. 15:37:50 Előzmény Pünkösdi Kató
Kerestem, de a 6. rész nincs meh.
Pszichoapu febr. 26. 12:25:39 Előzmény Pünkösdi Kató

Hát igen, ezt nem gondolta át alaposan, nem cselekedett tiszta fejjel, inkább csak a bosszú vezérelte.


9/10
Pünkösdi Kató febr. 26. 08:14:27 9/10 Előzmény efmary
Az utolsó részt fent van az mtv oldalán, bár még nem néztem meg, csak pár nap múlva fogom.
9/10
Pünkösdi Kató febr. 26. 08:13:19 9/10 Előzmény Pszichoapu

Ebben az esetben Laura feleslgesen ginázott, értelme nem volt.


Molinari75ka febr. 25. 20:35:16 Előzmény horanyineeva@invitel.hu
ok. sajnálom
horanyineeva@invitel.hu febr. 25. 17:00:44 Előzmény Molinari75ka
Sajnos,már nincs több meghívóm.. EGYÚTTAL KÉREM,HOGY NE KÜLDJENEK TOVÁBBI KÉRÉSEKET!
Molinari75ka febr. 25. 14:31:51 Előzmény horanyineeva@invitel.hu
Szeretnék kérni meghívót, ha lehet, Kedves Éva. katalinka0906@gmail.com
Molinari75ka febr. 25. 14:18:38
Sajnos, egyre dilettánsabb műsorszerkesztők, műsortitkárok lepik el a duna tv-t. Röhejes, hogy egy éjszakai adás időpontjában, ami ráadásul egy triller sorozat utolsó része, egy kimondottan tíz éven aluliaknak szóló gyerekfilmet adjanak. Ez az ostoba megfeleléskényszer a duna tv-s közszolgáknál már patologikus eset.
Molinari75ka febr. 25. 14:18:07 Előzmény efmary
Sajnos, egyre dilettánsabb műsorszerkesztők, műsortitkárok lepik el a duna tv-t. Röhejes, hogy egy éjszakai adás időpontjában, ami ráadásul egy triller sorozat utolsó része, egy kimondottan tíz éven aluliaknak szóló gyerekfilmet adjanak. Ez az ostoba megfeleléskényszer a duna tv-s közszolgáknál már patologikus eset.
efmary febr. 24. 23:19:49 Előzmény Hanga1956
Nagyon tiszteltem és sajnálom Csukás Istvánt, de azért nem kellett volna egy izgalmas krimi befejező része helyett egy gyerekfilmet leadni a tv adónak megemlékezés képpen, lefakább is nem ebben az időpontban. Miért nem a Hegyi doktor vagy a Kékfény helyett tették be a megemlékező műsort? - és semmi tájékoztatás a pótlásról.
Összes hozzászólás