Headbangers Ball

Bakancslistához adom
amerikai zenei sorozat, 180 perc, 1987

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Hogy mit csinálnak a legnagyobb és legállatabb rock- és metálkirályok egy helyen? Bált rendeznek, amire te is hivatalos vagy. Magyar és külföldi bandák zenéi és kulisszatitkai a legmetálabb műsor díszletei között.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
554:554 2019 máj. 19. - 16:50:19
Amúgy a magyar Headbangers Ball közel sem volt olyan jó, mint az amerikai. De legalább ekkor még játszott zenét az MTV, nemcsak a fos realityket nyomatták. Régen legalább volt változatosság a csatornán. Volt rajta Headbangers Ball, Chill Out is. Most meg csak a gagyi popzenét és a trágya magyar zenéket játsszák rajta. Kár, hogy idáig süllyedt a csatorna.
554:554 2019 máj. 19. - 16:46:59 Előzmény jön_a_helikopteres_zene
Azért amelyik zenei műsorban Foetus és Melt-Banana van, az rossz műsor nem lehet. :)
jön_a_helikopteres_zene 2010 jún. 15. - 19:06:23 Előzmény Nightrain
Mindig késõre teszik a metált , amióta megy Mo-n MTV.
A 90-es évek elején vasárnap éjjel volt, viszont elõtte volt Alternative Nation, amibe azért nem csak Cure meg ilyenek mentek, hanem ami a metálba nem fért be , mittudomén Melt Banana , Foetus ilyesmi.
A két mûsorból az ember elég átfogó képet kaphatott a nem pop mûfajból. Még a Chill-Out Zone is tolt néha olyanokat, hogy ihaj!
De hát akkoriban még az MTV tényleg a zenérõl szólt , délután négykor egy jó Ministry videóklippel stb....
Hellomoto 2010 jún. 12. - 13:52:31
"papíron" már 1 óra 10 perc hosszúságú HBB mert beleépítették a brand new sz@rt ahol mindig ugyanazokat a tehetségtelen majmokat reklámozzák...
HBB tiszta (reklám és egyéb sallang mentes) mûsorideje: 40-45 perc
de szomorúan vettem tudomásul, hogy nem elég az hogy tele van nyomva, irtó hosszú reklámokkal, ajánlókkal, brand new-kal, stb. de kb. 4-5 HBB adást ismételnek folyamatosan!!!!
ez qrva gáz... semmi újat nem tud az MTV felmutatni? vagy már nem is dolgozik Tóth Gergõ náluk? vagy nincs (új) mûsorra keret és azért ismétlik a régi részeket?
az ismétlés persze véletlen sorrendben megy nehogy feltûnjön másnak is...
csak én kb. március óta felveszem HBB-ket így a hülyének is látszik hogy az adott részt már láttam kb. 3-4 hete!!!!
ez inkább a hazai metál közösség leégetése, ha ennyire döglõdik a mûsor inkább vegyék le a képernyõrõl, vagy tisztán 1 órányi metál klipeket nyomjon az mtv (ha már napközben nem szokott csak bõven éjfél után... ez is no comment)
mert ha Tóth Gergõ nem tud menni koncertekre, turnékra, fesztekre, stb. hogy tudósítson, vagy arra sincs keret hogy pár hazai bandával készítsen interjút, vagy lemezbemutatókra járjon, akkor inkább ne is erõltessék a HBB-t, mert a kutyának sincs kedve 2 havonta ugyanazt a pár részt újranézni!!!!
(elég szomorú hogy ilyen sz@r lett a magyar HBB, pedig az eredeti MTV2 HBB elég jól mintául szolgált - szerintem)
Hellomoto 2010 ápr. 22. - 20:13:53
sokkal jobb mint anno a viva megawattja, kár hogy ilyen lehetetlen idõpontban van és túl rövid :(

jó lenne ha úgy csinálnák mint mtv2-es headbangers ballban, 1 óra riport, interjú, koncerten/feszten szétnézés, albumbemutató, stb. + utána még 1 óra ráadás amiben csak metál klippeket adnak!
így 2 órás lenne a tiszta mûsoridõ, mert jelenleg annyi a reklám (2-3 megszakítás sok perces reklámokkal) hogy a tényleges mûsoridõt fél órára vagy annyira sem saccolom.
10/10
Nightrain 2010 ápr. 09. - 18:34:52 10/10
Igen, csak kár, hogy ilyen késõre teszik.
illeskese 2010 ápr. 02. - 19:59:36
Jó mûsor.