Hétpróbás gazemberek

Bakancslistához adom
The Seven-Ups
amerikai krimi, 103 perc, 1973

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Packolombo 2011 okt. 01. - 22:24:44
Gazemberek
(The Deceivers)
színes, angol-indiai kalandfilm, 98 perc, 1988

ez megy a story 4-en 22.10-kor

India, 1825. William Savage (Pierce Brosnan) angol katonatiszt a brit fennhatóságot képviseli India egyik különösen szegény vidékén. Feladata az adók pontos begyûjtése, ezen túl azonban csak azt várják el tõle felettesei, hogy ne ártsa bele magát a helyi történésekbe, Savage azonban kortársai nagy részétõl eltérõen annyira élénken érdeklõdik az indiai kultúra iránt, hogy több hindi dialektust is hibátlanul beszél. Amikor egy nap véletlenül szemtanúja lesz egy rituális tömeggyilkosságnak, elhatározza, hogy minden józan megfontolás ellenére álruhát ölt, és az úgynevezett fojtogatók szektájába beépülve vet véget az évszázadok óta folyó öldöklésnek.
fozogy 2011 okt. 01. - 19:21:46
Köszönet!
7szünyü 2011 okt. 01. - 06:58:26
A 'Seven-Ups' egy titkos New York-i elit nyomozó egység, akik igen hatékonyak a bûnözõk elfogásában, bár a módszereik megkérdõjelezhetõek. Fõhõsünk társát meggyilkolják, miközben az egység emberrablások ügyében nyomoz. Buddy (Roy Scheider) társa gyilkosát próbálja felderíteni, és eközben az egység jóhírét is tisztázni, mivel az emberrablások õket is gyanúba hozzák.
(Nem, nem láttam a filmet, az IMDB-n található ismertetõket fordítottam magyarnyelvülre. Elnézést, ha ezzel valakit félrevezettem volna - ha valaki jobb ismertetõt produkál, nem fogom ellenezni. Jó szórakozást!)
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu