Hi Hi Puffy AmiYumi

Bakancslistához adom
amerikai rajzfilm sorozat, 2004

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A Cartoon Network májusban egy vadonatúj sorozattal lepi meg nézőit. Az új műsor, a Hi Hi Puffy AmiYumi garantált siker.
A sorozat, Ami és Yumi rock 'n' roll kalandjait kíséri végig. Turnéjuk során egyik kalandból a másikba sodródnak menedzserükkel Kaz-zal, aki bár jószándékú, ám kissé zsugori. A rock-sztárok élete teljesen kiszámíthatatlan, ebből aztán sok mókás helyzet adódik. Akár földönkívüliekkel zenélnek a nemzetközi űrállomáson, miközben rajongók üldözik őket, vagy legyen szó új tánclépések elsajátításáról egy japán táncverseny kapcsán, Ami és Yumi minden helyzetből győztesként kerülnek ki, minding vidámak és dalolva szórakoztatnak.
Mint azt más sikeres duóknál is láthattuk, Ami és Yumi is két teljesen eltérő személyiség. Ami az életvidám és örök optimista a csapatban. Ha sötét felhők árnyékolják be az eget, ő mindig talál egy szivárványt. Persze akármilyen aranyos lehet, amikor dobverő kerül a kezeibe, Ami megrengeti a világot.
Yumi egy kissé megcsömörlött, a csillogó fények és nagyvárosok nem kápráztatják el egykönnyen. Ő a kemény, cinikus "gitár-istennő", aki csalhatatlan érzékkel megállapítja, mi számít menőnek. Ők együtt, egy csapásra meghódítják a világot csiricsáré turnébuszukkal.

Stáblista:

Szereplők

Yumi hangja
Ami hangja
Kaz hangja

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
robot 2007 jan. 13. - 13:56:57
Ez a legjobb (egyik) rajzfilm a világon és a Cartoonnetworkon!