Hibbant hímek és a hormonok

Bakancslistához adom
The 41-Year-Old Virgin Who Knocked Up Sarah Marshall and Felt Superbad About It
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai vígjáték, 82 perc, 2010

Értékelés:

33 szavazatból
Szerinted?

Nagy sikert aratott Judd Apatow vígjátéka, A 40 éves szűz, amely egy középkorú férfi hányattatását mondja el, akiről kiderül, hogy még nem veszítette el a szüzességét. A film a Horrorra akadva című rémes komédia stílusában figurázza ki az alapötletet. A bolondos mese hőse Andy, a negyvenegy éves, öregedő szűz. A haverok mindent megtesznek annak érdekében, hogy Andy összejöjjön egy bombázóval, és végre átessen a tűzkeresztségen. A filmben olyan népszerű vígjátékok is megkapják a magukét, mint a Felkoppintva és a Superbad - avagy miért ciki a szex?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
mate300 2016 márc. 22. - 10:20:37 3/10
Szeretem az idétlen, semmit mondó filmeket, de azért azoknak is van egy határa, és ez a film túlment rajta. Még csak nevetni sem tudtam rajta. Nem ajánlom senkinek!
Szoles1234 2015 jan. 01. - 12:49:59
Belenéztem az elejébe. Hiba volt. Azt hiszem, ennyire rossz filmet még nem láttam...
NHzsolt 2015 szept. 24. - 18:53:54
Ilyen címmel nem is tudom, mit lehetne várni ettõl...
2/10
King Diamond 2013 júl. 31. - 13:50:14 2/10
A film elején magyar címként a tükörfordítást mondják be, és nem ezt, ami itt fel van tüntetve. Általában bírni szoktam a harmad-negyedosztályú szar filmeket is, és olykor-olykor szoktam is nézni ilyeneket, de azért nálam is van egy határ. Láttam mindhárom filmet, amit ez a fos parodizálna (40 éves szûz, Felkoppintva, Superbad), habár az is elmondható, hogy nem volt egy nagy szám egyik sem, de ez meg szinte értékelhetetlen. Még, hogy a Horrorra akadva stílusában figurázza ki ez a rakás szar az alapötletet??? A Horrorra akadva elsõ része az egy remek paródiája a Sikolynak és a Tudom, mit tettélnek, tele jobbnál jobb poénokkal, szereplõkkel, stb. Ez ahhoz képest egy kalap szar, borzasztó színészekkel, poén az nuku, és még a jó csajok sem tudják megmenteni a filmet, mert nincs benne. Szóval, ha valaki szereti a fost, az tehet vele egy próbát, de én inkább nem ajánlom.
2/10
Kyd 2013 júl. 14. - 09:33:01
Sajnos voltam olyan hülye hogy letöltöttam és elkezdtem nézni....Ilyen erõltetett sz*rt mint ez komolyan még nem láttam. 20 perc elég is volt belõle, agyon kellene csapni aki ezt csinálta.
Swing Karácsony Gájer Bálinttal
Swing Karácsony Gájer Bálinttal

Gájer Bálint először ad koncertet a MÜPÁ-ban december 7-én.

Jegyvásárlás