HighLife

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott 37. rész, 35 perc

Értékelés:

19 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A HighLife luxusmagazin ötödik évada vasárnap délelőttönként az RTL Klub műsorán! Ebben az esztendőben a világjárvány miatt más szerkesztési elvek érvényesültek. Az utóbbi években a program közel 70 százalékát külföldi elit tengerparti, nagyvárosi, golfos vagy éppen téli síparadicsomokban készített exkluzív riportok alkották. Idén a pandémia miatt jóval kevesebb forgatásra nyílt lehetőség, ezért a néző válogatást kap az elmúlt évek legkülönlegesebb anyagaiból. Közel 20 országba utazhatnak tehát a HighLife ,,újratöltött" verziójának nézői, de _ ha szerényebb mértékben is _ lesznek új tudósítások is az idei forgatásoknak köszönhetően. Számomra az idei esztendőben hatalmas élményt jelentett, amikor a HighLife számára kolléganőm, ÉNB Karola a 2000 méteres csúcsokon elénekelte a Beatles több mint fél évszázada, Obertauernben előadott slágereit, ezt követően pedig _ persze profi pilóta felügyeletével _ néhány percre magam is vezethettem a magyar fejlesztésű repülőgépet, a Magnust _ nyilatkozta Kovács Dóra műsorvezető.

A műsor ismertetése: Idén hat adás során viszi el a nézőt a világ legszebb tájaira a magyar televíziózásban unikális magazin.
A hat program közül a legizgalmasabb a szekszárdi kávétermesztők kalandjait meséli el Costa Ricából. Ezen kívül szintén érdeklődést kelthet a luxushotel, amelyet az Osztrák-Magyar Monarchia legnagyobb erődítményéből alakítottak ki a Kotori-öbölben.
A műsor hagyományainak megfelelően a külföldi üdülőhelyeken kívül bemutatja a hazai innovációkat, turisztikai fejlesztéseket is, többek között Zalaegerszegen és Hajdúszoboszlón.

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
Quinn Mallory 2017 dec. 02. - 13:23:23
Ez a "mûsorvezetõ" nõ egy qrva.
10/10
Anci.ancika 2016 nov. 30. - 01:13:41 10/10
Az \"Órás\" alatt milyen szám ment? milyen zene? Ki az elõadó?