Hipnózis

Bakancslistához adom
Cui mian da shi
kínai filmdráma, 104 perc, 2014

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Xu Ruining egy neves hipnoterapeuta, aki ragyogó karrier előtt áll. Egy nap új páciens jelentkezik nála, egy fiatal lány, Ren Xiaoyan. Hamarosan kiderül, hogy Xu még nem találkozott ilyen bonyolult esettel a pályafutása során. Annak ellenére, hogy minden tudását és tapasztalatát latba veti, mindez kevésnek bizonyul, hogy rájöjjön, mi okozza a lány problémáit. A beteg sápadt, megtört, mindenre agresszívan reagál, ugyanakkor teljesen bezárkózik. Xu hamarosan rádöbben, hogy szörnyű csapdába esett.

Stáblista:

Szereplők

Xu Ruining
Ren Xiaoyan/Gu Jie
Luo Yusong
Chen Ting
Pro Fang

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
k11zoltan 2021 okt. 30. - 17:16:38
Nagyjából sejtettem, de ettől függetlenül jól összerakott film.
Csinos volt a nő.
10/10
.::::::. 2019 máj. 10. - 09:49:28 10/10
Na ez a 10 pontos alkotás nálam. Nagyon jó film. Izgalmas, csavaros, meglepő, és ami nagyon tetszik, hogy a végén minden értelmet nyer. Korrekt a lezárás, nem marad megválaszolatlan kérdés.
Ez is az a fajta film, amit szerintem kétszer is érdemes megnézni, mert másodszorra más szemmel nézve is jó, nincsenek logikai bukfencek, minden a helyén van.
7/10
Pjotr Puszta 2016 jan. 19. - 22:32:13 7/10
Jó film, akár színdarabnak sem lenne rossz a történet, tele van ötletes megoldásokkal.
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu