Hitman: A 47-es ügynök

Bakancslistához adom
Hitman: Agent 47
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai akciófilm, 96 perc, 2015

Értékelés:

138 szavazatból
Szerinted?

A 47-es ügynököt (Rupert Friend) még senki sem látta. Aki látta, nem ismeri fel. Aki felismerte, nem élte túl. Tökéletes fegyver, tökéletes katona. Gyors, kegyetlen, embertelen. Nem is ember igazán: egy génlaboratóriumban született, és minden tulajdonságát úgy alakították ki, hogy megfeleljen a célnak, és kétely nélkül, halálos pontossággal teljesítsen bármilyen parancsot. Ám úgy látszik, nincs tökéletes gyilkológép. A 47-es szembekerül a legendás bérgyilkossal, John Smithszel (Zachary Quinto): mindketten egy bajba került nőn (Hannah Ware) próbálnak segíteni. Ám a játszma sokkal bonyolultabb ennél: a kialakuló háromszög-történetben mindenki egyszerre áruló és áldozat. Valaki mégis győzni fog.
Bemutató dátuma: 2015. augusztus 27. Forgalmazó: InterCom

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
Ráday úr 2023 júl. 13. - 18:57:07 5/10
Ha én is tudnék a jövőbe látni, mint a főszereplő hölgy, akkor sok felesleges filmkockától, és golyózáportól megkíméltem volna a nyájas nézőt. Kikerülünk mindent, és visszük, ami kell, megsemmisítjük, ami nem kell. Talán még nagyobbat is ütött volna. Erős jóindulattal is csak közepes nekem, hiába játék-adaptáció. A "sima" Hitman valahogy jobban átjött, tetszett.
buncow 2022 dec. 14. - 14:27:09 Előzmény slim69
lol
7/10
Lámai Dala 2022 jan. 16. - 12:37:02 7/10
"A tetteink határozzák meg, hogy kik vagyunk." --- 47-es ügynök
Milyen igaz.
2/10
slim69 2021 febr. 23. - 17:46:56 2/10
Átlagos dirr durr csimm bumm szar.
1/10
Owl 2019 aug. 03. - 23:29:12 1/10
Rájöttem, hogy a film 45 perces. Csak véletlenül lassítva adták ki. Szóval, dupla sebességgel kell lejátszani. Játék ide vagy oda, nekem nem jött be. Ha a jövőbe látok, mint az egyik főszereplő, megkíméltem volna magam tőle!
10/10
tamas patkos 2019 febr. 24. - 22:24:00 10/10
A zaudi elég szépen szponzorálhatta a filmet :)
port_boy 2019 febr. 24. - 21:43:13
Még egy lövöldözős film.
sexykex 2018 dec. 17. - 14:53:30
Az első Hitman film tulajdonképpen tetszett. Sajnos, a sok tojást tojó tyúkot a filmeseknek sincs szívük levágni, ezért várható volt, hogy ebből is sorozat lesz, mint a PC-s elődjéből. Nagyjából olyan gyengécske is lett „A 47-es ügynök”, mint amilyenre számítottam. Azonban senki sem kényszerített arra, hogy megnézzem, tehát pampogni semmi okom sincs.
Pregnant Katie 2016 aug. 25. - 10:15:22
Ez meg milyen film volt?!?!?! Hááát......
5/10
doktormacko1 2016 aug. 05. - 21:27:02 5/10
5 / 10 Nagy csalódás.
10/10
bastet_001 2016 márc. 20. - 12:51:11 10/10
Nem láttam a korábbit, de nekem ez nagyon bejött!
4/10
AuSS 2016 jan. 30. - 22:16:20 4/10
A 2007-es jobb volt.
Több akció is lehetett volna.
a bal mellsõ lábam 2016 jan. 20. - 01:34:47
Véleményed rövid, tömör, vállalható. :)
Eddig kimaradt nekem ez a film, de ez egy szégyen.
esernyo 2016 jan. 19. - 00:09:45
Milyen érdekes, nekem errõl a filmrõl a Jurassic Park ugrott be. Egészen pontosan az a jelenet amikor a beteg Triceratops-nál vannak, és Ian Malcolm azt mondja hogy....

de nem is ragozom tovább, itt van a kérdéses jelenet:

https://www.youtube.com/watch?v=63UlBsdElsY
ciby'crow 2015 dec. 21. - 07:27:29
Hát én csak annyit mondanék hogy mint a legtöbb pc játék adaptációt ezt is elb*szták úgy ahogy az elsõ részt... Már ha csak a sztorit nézzük, nincs semmi extra ami az ember figyelmét lekötné, csak az hogy a fõhõs megy gyilkol és kész! (ezzel még nem lenne semmi baj ha lenne hozzá megfelelõ hangulat, de nincs!) És az hogy az egész film arra építi a történetét amit már az elején is szinte egyértelmû volt, hát valami borzalom...
1/10
sawyerx 2015 dec. 16. - 18:07:36 1/10
Hááát, ha oda vagyok egy filmért, akkor nagyon dicsõítem, ha "elmegy kategória", akkor konkrétan leírom, hogy mi volt vele a bajom, ha pedig maximum fél órán belül nagyon nem tetszik, akkor megfelelõ szavazás mellett kulturáltan írok pár szót, illetve az "én nem ajánlom" szöveget.

Viszont itt a hozzászólásom egy kakukktojás, ugyanis a 2007-es változat sokaknak és nekem sem tetszett, így mondom, ha már második részt csinálnak ekkora büdzsébõl, akkor csak méltó reboot lesz más szereplõvel, ezért nem az, hogy magas, de voltak elvárásaim. Ehhez képest kaptunk 75% zúzós, CGI trancsír-akciót, a maradék 25% pedig maradt az ostoba történeté és párbeszédeké. És ez húzott fel. A játékban nem voltak szuperkatonák, Hitman uraság ránézésre egy komor, 40-es éveiben járó higgadt fickó volt, balta arccal, aki csendesen gyilkolt, és ebbõl kifolyólag nem értem, ki volt az az okos, aki nem erre építkezett. A Hitmant legjobban egy sorozatban lehetne adaptálni, szépen felvezetni mindent, sejtelmesség, cliffhanger bõven rendelkezésre állna, akár a minden részben más-más célpont, akár átívelõs sztori, mindez egy Breaking Bad-Prison Break minõséggel. Statham-Diesel véletlenül sem valók a szerepre, Statham megint csak szétverne mindenkit és alacsony is hozzá, Diesel meg csúnyán nézne és idézeteket lökne, aki most perpill eszembe jutott, az a képen látható Fringe-megfigyelõ. Ugyan idõsebb a 40-nél, de a karaktere megvan hozzá.
offtopic
xdm 2015 dec. 16. - 12:56:07
Miattam zárják be? Ja nyilván... amikor ilyen fosadék filmet lehúzok, mert nyilvánvalóan B jelleg, és erre nekem támadnak a trollok, hogy minek szólok hozzá, és egyáltalán takarodjak... Kultúráltan leírtam a véleményem errõl, és nem minõsítettem azokat, akiknek ez a csúcs. Olvasd vissza. A hangnem pedig mindenkinek egyedi, nem kell ezen megsértõdni. És igen, azt ír bárki, amit akar, teccik vagy nem. Ha te nem bírod ezt elviselni az a te bajod, nem az illetõé. Ezen nem tudom mit nem lehet megérteni.
Vitatkozni csak azokkal lehet, akik érveket hoznak fel. Itt lejjebb van pár direkt idepiszkító troll, pont hogy az ilyenek miatt zárnak be topicokat.
8/10
offtopic
King Diamond 2015 dec. 15. - 21:35:55 8/10
Az egy dolog, hogy nem személyeskedtél, de olyan stílusban tettél kinyilatkoztatást, ami felháborító. És tulajdonképpen ezzel volt bajom, de remélhetõlég ez mostanra már leesett. Ha szofisztikáltabb hangnemben írtál volna, szerintem hozzád sem szóltam volna, mint egyébként nem is nagyon szoktam belemenni ilyesféle vitákba, nyugodtan vissza lehet olvasgatni a hozzászólásaim között. Én aztán biztos nem tukmáltam rá senkire sem ezt a filmet sem. Igaz, legtöbbször meg szoktam jegyezni, hogy kiknek tetszhet egy-egy film, illetve milyen jellegû filmre számíthatnak, ha megnézik. Természetesen spoilerek nélkül. A Die Hard részek is jók természetesen (számomra a harmadik rész a kedvenc), de nekem valahogy a Szikla meg a Con Air jobban tetszettek. Látom, te ezek szerint ismered a játékot és ennek alapján megértem, ha úgy gondolod, hogy semmi köze nincs a játékhoz, és emiatt nem tetszik, ám ezt ki lehet fejteni kevésbé arrogáns, kötözködõ, bicskanyitogató stílusban is. Mert akárhogy is nézem, de egy ilyenen: "Szerettem volna vérig alázni ezt a primitív, Hitmanhez körülbelül semmiközenincs' rakat trágyát" akarva akaratlanul is megakad a szemem (és szerintem nem csak az enyém), és nehéz megállni, hogy ne reagáljak rá semmit. Ilyet én biztos nem engedek meg magamnak egyetlen fórumon sem.
1/10
offtopic
sawyerx 2015 dec. 15. - 21:05:56 1/10
Nemnem, én a gyönyörû minõsítésemmel nem személyeskedtem, de te rögtön azzal kezded, hogy lek*rsz másokat, akik leszavazták, általánosítasz és mindenféle szép jelzõkkel illeted, rátukmálod a véleményed. És ezt nehéz elhinni, hogy egy tanártól, egy TANÁRTÓL jön a szép szó. Ha ezt leszámítjuk, akkor válaszolni sem válaszoltam volna, te dolgod, hogy tetszik-e vagy sem. Nekem a Die Hard és a Con Air - A fegyencjárat áll az elsõ helyen, aztán A szikla, Rés a pajzson, Ál/Arc. De nem fogom leírni megint a véleményem, a játék lassú, kidolgozott, nem a tömegirtáson, hanem a "csendes gyilkoláson" van a hangsúly, itt a zongorahúrt is egy irtás közepébe erõltették be... kár a cím gyalázásáért.
8/10
offtopic
King Diamond 2015 dec. 15. - 20:09:43 8/10
Az a legnagyobb baj, hogy az ilyenek miatt, mint te is vagy, a moderátorok bezárnak topikokat, mert egy normális hangnemben író felhasználónál is kiveri a biztosítékot az ilyenfajta kötekedõ, mindent fikázó stílus. Nekem aztán visszaolvashatod a majd' 1400 hozzászólásomat, mindösszesen egyszer volt példa rá, hogy bezártak egy topikot, hasonlók miatt, mert az a nem normális, századik nickes boom is verte a nyálát (egyébként még most is veri, csak már a százegyedik nickjével, ami meg rettentõen szánalmas amúgy). Te is ugyanezt csinálod, szinte mindenhova odamész böfögni, aztán meg odaröfögöd, ha én nem bírom a negatív véleményt...röhejes vagy. Csak azt nem értem, hogy neked miért fáj az, ha másnak tetszik ez a film, és miért ne lehetne kiállnom a véleményem mellett? Még egyszer leírom, most hátha megvilágosodsz: a negatív hozzászólásokkal semmi bajom, ha visszaolvasgatsz egy kicsit nálam, nem találsz túl sok kötözködõ, beszólogató irományt. De azért van egy határ, amit már én sem tudok szó nélkül hagyni, de sajnos a moderátorok ahelyett, hogy megfékeznék ezt, inkább bezárják a topikot. Gondolom nincs elég idejük, emberük sem erre a feladatra, így ez egyszerûbb megoldás. Pedig olyan szépen lehetne nyirbálni az effajta usereket, mint például te is. Mert aki nem képes megfelelõ hangnemben, stílusban véleményt formálni, annak aztán semmi helye nem kéne, hogy legyen egy ilyen fórumon se...
De elég volt, nem fecsérlek rád több idõt és energiát, mert be fogják zárni ezt a topikot is, azt meg nem szeretném.
Összes hozzászólás