Hol volt, hol nem volt

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar játékfilm, 94 perc, 1987

Értékelés:

19 szavazatból
Szerinted?

Volt egyszer egy kisfiú, aki apa nélkül jött világra. Édesanyja csak egyszer találkozott az apával, s az egyéjszakás szerelem gyümölcsét egyedül neveli. Orbán Antal gyámügyi előadó maga elé idézi Andris anyját, s tudatja vele a törvényt: ha a gyermek apjának kiléte nem állapítható meg, a születési anyakönyvbe apaként képzelt személyt kell bejegyezni. Andris édesanyja e képzelt személynek a gyámügyi előadó nevét javasolja. Az anya egy véletlen baleset folytán meghal. Andrist állami gondozásba akarják venni, de ő megszökik és ismeretlen apja keresésére indul.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
Xxy92 2017 jan. 29. - 13:51:41 8/10
Roppant érdekes filmrõl van szó, mely egy magányos kisfiú és egy magányos nõ különleges barátságát reprezentálja a magyarországi szocializmus utolsó éveiben. Kettejük kalandjai a film vége felé már átlépik a valóság határát, bár ez a váltás roppant hirtelen, és minden elõzményektõl mentesen történik.
Mindez egy egyedülálló filmmé avanzsálja ezt az alkotást. Tény, hogy keveseket fog megmozgatni, ám aki vevõ az ilyen élményekre, abban biztosan mély nyomot hagy.

(Köszönjük a Duna tévének, hogy néha még ehhez hasonló értékeket is közvetít!)
olahmiki1959 2016 nov. 18. - 07:08:53
Nagyon jól, érdekesen indult a történet - a kissrác elindul megkeresni az apját - aztán egy abszolút lilagõzös agyrém lett belõle. Te jó ég! Ki adott erre a marhaságra 9,7 pontot?
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu