Holdfényszelence

Bakancslistához adom
Box of Moon Light
amerikai vígjáték, 107 perc, 1996

Értékelés:

29 szavazatból
Szerinted?

A középkorú villamosmérnök és rendszertervező Al egy vidéki munkája során döbben rá: visszavonhatatlanul elkezdett öregedni. Kitépett ősz hajszálai után furcsa látomásai támadnak: bizonyos dolgok visszafelé működnek. Munkahelyén sincs minden rendben, kollégai azt vetik a szemére, hogy képtelen barátkozni. Amikor az építkezést idő előtt felfüggesztik, Al nem árulja el feleségének, hogy befejezték a munkát, hanem nekivág az országútnak, hogy megkeresse gyermekkori élményei színhelyét. A felfedezőút azonban nem várt kalandok sorát indítja el. Egyszercsak azon kapja magát, hogy lakókocsiban lakik, felrobbantja a korábbi munkahelyét és egy idegennel szerelmeskedik...

Stáblista:

Szereplők

Al Fountain
Floatie Dupre
Purlene Dupre
Deb Fountain

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
Biktop 2008 máj. 14. - 11:23:30 9/10
Kicsit nem is értem, miért nem lett ez a film hírhedtebb. Ebben a filmben olyan személyiségfejlõdés megy végbe, mint az összes Barátok Közt-ben a jövendõ részeivel együtt!

A végére meg a csattanó annyira finom, hogy szinte észre sem lehet venni (a film elején még nagyot ütött volna, de ahogy lemegy a film, a végére már nem is számít), írói zsenialitás.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu