Hölgyek paradicsoma

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott olasz romantikus sorozat, drámasorozat, III / 68. rész, 45 perc

Értékelés:

61 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Vittorio véletlenül meglátja, amint Luca és Giordano Galbiati bizalmasan beszélgetnek. Rögtön felmerül benne a gyanú, hogy Marta Luca közbenjárásának köszönhetően kapott állásajánlatot a lapnál. Próbálja felnyitni a lány szemét, de Marta megsértődik. Vittorio ezért elhatározza, hogy másként szembesíti Martát az igazsággal. Riccardo elmegy Cattaneóékhoz, hogy hivatalosan is megkérje Nicoletta kezét. Luciano kénytelen belenyugodni a fiatalok akaratába, de döntésük még ennél is nagyobb indulatokat vált ki a másik oldalon. Walter Belli zsarnoki módon viselkedik Tinával, ki akarja sajátítani a lányt, hogy anyagi hasznot húzhasson hangjából. Vittorionak is feltűnik a gfolyamatosan kellemetlenkedő alak, azért felajánlja a segítségét Tinának.

Évadok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
malvinkicska szept. 22. 23:08:38 Előzmény Neli32
Köszönöm szépen a választ.
Neli32 szept. 22. 22:13:26 Előzmény malvinkicska
Kis rövid videók (azt hiszem, nem sok sajna) vannak fent youtube-on 😎
Neli32 szept. 22. 22:11:43 Előzmény Mr Wrong
Nem, elutaztak, többet már nem lesz szerepük, ennyi volt
malvinkicska szept. 22. 21:20:02 Előzmény Neli32
Szépen össze foglaltad. Valóban maradtak elvaratlan szálak. Nem találom a 4 -ik évadot Olaszul sem.
10/10
Mr Wrong szept. 22. 20:29:43 10/10 Előzmény Neli32
Andreina és Luca szerepel a következő évadban?
Neli32 szept. 22. 18:55:45
Na én is túl az utolsó részen... 😝🤣 Fuuu, hát volt itt minden... 🤣 Sok szép és szomorú jelenet is, aztán Luca azzal a mondattal, hogy "mindenben tévedtem"... 🤣😈 Na de az, hogy a lovasbalesetben is benne volt a keze, ki se derült... Adelaide annyira nem rendült meg amúgy tegnap Lucan, bár mondta is, hogy a szíve megremegett, de nem vérzik vagy mit... 🤣😝😈 Azért én még vártam volna egy beszélgetést köztük 🤣😈😝 Nagy volt A. azzal is, hogy megcsókolta Umbertot, aztán közli, hogy már nincs rá szüksége 🤣😈😝 De persze a legjobb az volt, mikor a tokhulye Nicoletta végre erőt vett magán és elvitte a kislányt R-hoz és úgy nevezte el, ahogy kell 🤣😝😈 R. ahogy meghatódott, én is 😝🤣 Már kérdezte volna, hogy visszamenne-e hozzá (sztem azt akarta), de N.persze leállította 🤣😈🤦 Bezzeg elhúzni előtte a mézesmadzagot jó volt 🤣😈😝🤦 De R. azért örült 😝🤣 Nem is értem, mit akar N. a biztonsággal, azt jelenti neki a doki, de nem szereti... 🤣😈🤦Amúgy a max. párhetes babát már lehet kint tologatni, elvinni sétálni? A többiek szála is kapott amúgy valamiféle lezárást, de nem volt ott mindenki, és persze volt lezáratlan dolog is... ami pedig a legvégét illeti, ahogy becsukódott az ajtó, ott is meghatódtam egy kicsit 🤣😝, hatásos volt, szép búcsú... 😝😎 Ilyenkor egy kicsit rossz érzés, hogy SPOILER sok mindent olvastam előre és lesznek változások... 🤣😈 De lehet jobb is, hogy tudom... 🤣😈
10/10
Mr Wrong szept. 22. 16:43:57 10/10
Bőven maradtak megoldásra váró események a következő évadra.
Az évadzáró részben sem lett szimpatikusabb a könyvelő és a macája.
Federico nagyon megértő, és a nő után küldi az apját. (Szerintem a valóságban a fiúgyermekek mindig az anyjuk oldalán állnak.)
Remélem, hogy az új évadban más nő lesz a vénuszok vezetője.
Szép volt az a jelenet, amikor Umberto irodájában kiderült az igazság. Adelaide grófnő bebizonyította, hogy a szívében és a lelkében is nemesi származású.
Megható volt Nicoletta, Riccardo és Margherita közös jelenete. ( Nem értem, hogy ezek után, hogyan tudja a dokit választani.)
Tetszett a sorozat zenéje.
Szép volt Marta mondata:
"Túl sok szépség van a világban, hogy haraggal éljünk."
malvinkicska szept. 22. 13:51:45
A rész a savanyú könyvelőről és nőről szólt. Volt pár szép jelenet is.
Lasicz29 szept. 21. 21:09:18 Előzmény feeling
Nagy eséllyel így lesz!🙃
feeling szept. 21. 19:30:22
Csak egy rész van hátra az évadból, de a sorozat tele van még megoldásra váró történetekkel.
Ennyi mindent nem fognak tudni tömöríteni egy epizódba.
feeling szept. 21. 19:19:18 Előzmény Lasicz29
Majd akkor, amikor elfelejtjük, hogy végződött a III. évad.
Lasicz29 szept. 21. 17:12:55
Vajon mikor érkezik a következő évad?
malvinkicska szept. 21. 13:40:13
A végére elment az eszük lövöldöznek, meg lett Luca is nekem nagyon hiteltelen az egész.
Neli32 szept. 19. 23:22:48
Vajon Luca elvanszorgott a kocsitól és összeesett az erdőben vagy kirepült? De a kocsinak nem volt baja, akkor kitört volna az üveg... Elég sérültnek nézett ki, jobban, mint Marta, pedig azt hittem, jobb állapotban van és elszaladt, Martat a sorsára hagyva, mert már minden mindegy volt... Na vajon mi lesz vele 🤔 Micsoda izgalmak itt a végén 🤣😝😎 Most lövöldözik el a rejtegetett puskaport 🤣😈
10/10
Mr Wrong szept. 19. 21:10:57 10/10 Előzmény Neli32
A epizód végén mutatták Luca Spinellit, hason fekve, vérző testtel az erdőben.

Sajnáltam, hogy az esküvőt nem mutatták. Ez egy szép jelenet lehetett volna.
Elena apja nagyon kiszámolta a perceket, az utolsó pillanatban érkezett meg a templomhoz.
Neli32 szept. 19. 18:56:59 Előzmény Mr Wrong
Én is azt néztem, hova lett Luca, csak úgy otthagyta Martat... SPOILER: még nem tudom, hogy, de megmenekül, lesz egy nagy leszámoló jellegű "beszélgetés" majd később közte és Umberto közt a villában, persze fegyverrel... 🤣 A kötelet amúgy én is néztem, meg a whisky, micsoda véletlen 🤣😈😝😎 A mentésnél nem annyira figyeltem, amiket írtál, de majd visszanézem, még úgyis csak félig láttam a részt 🤣😝 Elbénázták akkor ezt is 🤣😈😝 Hogy nem tudnak se egy hiteles mentést, se egy szülést összehozni... 🤦😈🤣 Na meg az esküvő, megjelent persze Elena apja az utolsó pillanatban 🤣, de pont a szertartást nem mutatták, én azt hiányoltam... Meg mekkora lett volna, ha az apja karján belépő Elenát Antonio meg a többiek meglátják 🤣😝, én ott szívesen láttam volna egy beszélgetést... 🤣😝😈 De csak a végén volt a nagy összeborulás, és mindenki előbb jött ki a templomból, mint az ifjú pár 🤣 Sandro-nak amúgy jól állt a napszemcsi 😝🤣😎 Még megnézem a kihagyott pillanatokat és majd írok a további benyomásokról 🤣😝😎
10/10
Mr Wrong szept. 19. 16:26:02 10/10
Umberto autójában pont a mentéshez megfelelő hosszúságú kötél volt.
Felfelé mászás közben tisztán lehetett látni, hogy nem Vittorio a hős megmentő. Rossz szögből vette a kaszkadőrt az operatőr.
A mászás közben a kaszkadőr arca vörös volt.
Megérkezés pillanatában Vittorio arcán erőlködésnek nyoma sem volt, még Umberto arca is sokkal vörösebb volt.
A mászás megkezdésekor Marta combján a nadrág eléggé feszült. De, mikor a mászás közben mutatják, a kaszkadőr hátán lévő bábú combján két számmal bővebb nadrág lengett.
Vajon Luca Spinellinek milyen sorsot szánt a forgatókönyvíró, megmentik vagy elvérzik az erdőben?
malvinkicska szept. 19. 14:00:00 Előzmény Neli32
Várom a véleményt ha látja, nekem nagyon hiteltelen volt ma is. Nagyon szeretem az olasz színészeket, amit eddig láttam talán eza leggyengébb sorozat folytatás.
Neli32 szept. 19. 13:53:23
A mait még nem láttam
Neli32 szept. 19. 13:52:23 Előzmény malvinkicska
Tegnap viszont Antonio szerenádja nekem tetszett 😝😎
Összes hozzászólás