Hosszú hétvége

Bakancslistához adom
The Long Weekend
16 éven aluliak számára nem ajánlott kanadai-angol-amerikai vígjáték, 85 perc, 2005

Értékelés:

29 szavazatból
Szerinted?

Ed Waxman (Brendan Fehr) rendesen túlhajtotta magát, ám legnagyobb bánatára nem az ágyban, hanem a reklámcégnél, ahol dolgozik. De csak amíg ki nem rúgják. Márpedig ha két nap alatt nem áll elő valami eget rengető kampányötlettel, mennie kell. Cooper (Chris Klein), a nőfaló báty azonban mást eszelt ki a hétvégére: összehozna öccsének egy kis idegnyugtató párnacsatát.

Egyedülálló anyák, sztriptíztáncosnők, mindenre elszánt öreglányok mind csatasorba állnak, de a randik lesújtóan végződnek. Ed kezd beletörődni a gondolatba, hogy állás és szex nélkül is lehet élni, amikor feltűnik az eszményi nő. Úgy érzi, mellé szegődött a szerencse és eltökélten veti bele magát a hosszú hétvégébe, amikor eldől, megtartja-e munkáját és megadja-e a testnek, ami jár.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
gladiolus 2014 szept. 23. - 08:28:20
Többször abba akartam hagyni ennek a filmnek a nézését, mert már az eleje annyira tele van orbitális gusztustalanságokkal, és ez a késõbbiekben is folytatódik, úgy látszik, ez képezi a gerincét eme alkotásnak. Nem hiszek abban, hogy vígjátékot csak undorító elemekbõl lehet összeállítani.Azt gondolom, hogy rendelkezni kell egy alapvetõen igénytelen attitûddel ahhoz, hogy ez a film, és a hozzá hasonlók valakinek szórakoztatóak legyenek.
Végül is megnéztem, egyszer, nagy kínok árán, mert közben vasaltam, stb, de sajnálom, hogy a vígjáték, mint kategória ismét kapott egy negatív pofont. Röviden összefoglalva egy vaskos mondanivaló nélküli, fantáziátlan, sablonos ócskaságot sikerült látni.
Talán a liftes, bélgázos jelenetek, és a bárban a nõ hajának felgyújtása ért poén szempontjából valamennyit.
6/10
Ze74 2011 ápr. 19. - 11:01:51 6/10
A kilencvenes évek közepén még talán tetszett is volna,most már inkább fárasztó,és különben is kinek jönnek még ma is be a testnedveken és egyéb gusztustalan dolgokon alapuló poénok!?
Jó indulattal közepes.
musicbox 2010 máj. 14. - 00:29:36
Nem tudom miért szidjátok,de ez egy jó film.Van olyan jó mint az Amerikai Pite 1-2.Nem értem miért probléma ha egy film a Pitére hasonlít.
Thickleg 2010 jan. 15. - 02:11:25 Előzmény Roni72
Zsibbasztó. Az egyetlen jó dolog a filmben Cobie Smulders.
Roni72 2009 dec. 17. - 08:15:21
Azt hiszem, ami undorító dolog csak lehetséges, ebben a filmben minden benne van. Nem tudom, kinek vicces az, amikor a nõnek társaságban szólnak, hogy a combján ott maradt a brejzli, az meg mutatóujjal leszedi és nagy élvezettel lenyalja? Nemcsak az "alkotókat", a csatornát is jellemzi ez a szánalmas, undorító film.
3/10
Milhouse 2009 dec. 03. - 02:46:55 3/10 Előzmény Skaff
Ez gyenge volt.....
5/10
King Diamond 2009 szept. 07. - 20:24:13 5/10
Elment egynek, többször nem fogom megnézni. Egy közepes vígjáték, a videobejátszások nem tetszettek. Chris Klein átlagos volt, a Pitében nekem jobban tetszett.
5/10
csancsy 2008 ápr. 05. - 22:42:35
Régebben láttam, és pont a napokban gondoltam erre, hogy meg kéne szerezni, de sajnos sem a film címét, sem a szereplõk nevére nem emlékeztem:) De mostmár minden eszembe jutott, amikor chris klein neve felmerült. sztem abszolút õ a nyerõ, sokkal helyesebb, és jobb nõcsábászként, mint romantikus hõsként, szóval õmiatta abszolút érdemes megnézni a filmet, persze a történet átlagos, de chris alakítása szuper, õ színesíti a filmet. Amúgy az esetlen öccs, totál olyan belsõre, meg külsõre is, mint jason bigg, az amerikai pitében, csak barnában, nem fekete hajban, de totál, totál olyan, hirtelen azt hittem, õ az, persze azért icipici különbség van, fel lehet késõbb ismerni, de azért tényleg csak hajszálnyi.
sztem nem rossz film, és chris-tõl további gonosz szerepeket várok, õnála ez jön be, mert õ nagyon "zsivány":):):):):), és rosszfiús az arca is.
Timke 2007 jan. 25. - 08:01:22 Előzmény Skaff
Ez jó? Én tipikus amerikainak mondanám. A központi téma természetes a szex, a stílus szintén "magával ragadó". Kicsit nekem már unalmas az olyan film, ahol megint azon kell nevetni, hogy nincs wc-papír, szellentési problémák adódnak...
Egyszer meg lehet nézni, de biztosan nem lesz a kedvencem.
Skaff 2006 nov. 01. - 23:18:27
Jó film :))
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu