Hullagyáros

Bakancslistához adom
Accident Man
18 éven aluliak számára nem ajánlott angol krimi, akcióthriller, 105 perc, 2018

Értékelés:

20 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
nefefe ápr. 21. 18:20:25 7/10
Nagyon ismerős volt a stílusa ennek a filmnek. Olyan érzésem volt, hogy egy tarantinosan-guyritchisen készített John Wick-filmet látok. Azért az érdekes, hogy ebben a filmben senki nem hall semmit… Lehet gépfegyveres lövöldözés az utcán, nagy robajjal és ordítozással járó bunyó egy lakásban vagy akármi más… Süketek országa. Amúgy semmi extra nem volt, a szokásos karatézós-verekedős Adkins-film. A történet sablonos, a karakterek jók, a szereplők jól összeválogatottak. Az akciójeleneteket jól összerakták, látványos, közepesen véres mozi. Erős közepes, egyszer meg lehet nézni.
7/10
InteriorLulu 2022 nov. 09. - 18:17:05 7/10
A tartalom.
Mike Fallon kökemény bérgyilkos, a legjobb a szakmájában, aki gyilkosságait balesetnek vagy öngyilkosságnak állítja be. Egy szintén bérgyilkosokból álló banda tagja, mindegyiküknek saját stílusa van. Amikor a szeretett exét megölik, Mike felkutatja a felelősöket, hogy bosszút álljon az egyetlen ember haláláért, aki valóban jelentett neki valamit.

Szerencsére nem veszi magát a film túl komolyan, afféle közepesen erős fekete humorral átitatott, közepesen véres akciófilm határozott Guy Ritchie-beütéssel. Utóbbi már önmagában nem rossz dolog, és külön jót tesznek neki a tipikus angol (londoni) miliő és figurák.
Persze nem akar a film versenyezni Ritchie-vel, a sztori elég egyszerű, és sablon sablon hátán, ám mivel Adkins a főszereplő, nyilván a bunyókon van a hangsúly.
Sikeres lehetett amúgy, mert idén kijött a folytatása.
5/10
sorozatneked.hu 2020 febr. 16. - 20:39:49 5/10
5/10

Nem a legjobb Scott Adkins film, de azért nézhető. Próbálták kicsit viccesre venni a figurát, nekem annyira nem jött be. Viszont a verekedős részek jók. Kellemes délutáni időtöltéshez megfelelő.