Hűtlen vágyak

Bakancslistához adom
Satisfaction
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai drámasorozat, 50 perc, 2014

Értékelés:

25 szavazatból
Szerinted?

Neil Truman egy sikeres üzletember, nyugodt és boldognak tűnő családi háttérrel. Egy nap azonban rájön, hogy valami mégis hiányzik az életéből, s nem minden csak a pénzről szól. Élni szeretné az életét - a saját szabályai szerint. Ám, amikor lemondja egy fontosabb üzleti útját, hogy meglepje feleségét, csalódás éri, Grace-t ugyanis rajtakapja egy jóval fiatalabb alkalmi fiúval. Ekkor ráeszmél, hogy a házassága nem is olyan kiegyensúlyozott, s ha izgalmakat akar, a felszínes és egyszeri dolgokat kell keresnie.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Papp Sándorné 2017 aug. 03. - 18:38:05
Nem is tudom, mit gondoljak róla. A 2. évad teljesen más irányt vett. Ez a szado-mazo, itt-ott pornós beütésekkel már nem nagyon tetszik.
Krisztina Kiki Horváth 2016 febr. 09. - 22:29:39
Most akkor mikor lesz, ha a Sherlock-ot berakták helyette? :/ Nem tudja valaki?
Terray Krisztina 2016 jan. 22. - 15:16:48
Itt a 10. rész, amirõl lemaradtunk. A sorozat face oldalán találtam:

http://vidto.me/nkq5b9tdec76.html
Kobzoska 2016 jan. 20. - 17:10:17
Úgy tûnik, bekerült elé a Sherlock és Watson. :-((
http://tv2.hu/musorujsag/tv2/2016-01-19
amarillys 2016 jan. 19. - 22:10:40
Én se értem hogy mért nem ezt adják, mikor ez van kiírva????
Nagyon remélem nem szûnik meg, a sok nézhetetlen mûsor között ez még jó volt!!!
8/10
pindur1 2016 jan. 19. - 21:24:07 8/10
Miért nem adják a megszokott idõben, a kiírásnak megfelelõen a következõ epizódot....? Vagyis : ma....!? Mikor láthatjuk,....? Csak nem veszik le a mûsorról....?
Kérem,hogy válaszoljon valaki.....!!!!!!!
feketevipera 2016 jan. 05. - 21:17:44
Elkezdtem nézni, az elsõ néhány epizódot láttam, de sajnos ez is csak egy tucatsorozat, álságos ideológiával. Fontos kérdéseket boncolgat(hat)na ugyan, mint pl. a megcsalás okai, az egymástól való elidegenedés a munka és a siker hajszolása következtében, viszont nekem nem tetszik annak a hozzáállásnak a reklámozása, hogy ha valami probléma van, akkor azt nem megbeszéljük, hanem félred*gunk, vagy másféle "megoldásokhoz" folyamodunk, és akkor milyen jó lesz nekünk. Számomra úgy tûnt, teljesen természetesnek próbálják beállítani az ilyesmit, utána meg csodálkozunk, hogy mennyi a tönkrement kapcsolat, és hogy ha egy párkapcsolatban a rózsaszínû köd elmúltával jönnek az elsõ gondok, akkor milyen sok fiatal kapásból a szakításhoz folyamodik, rosszabb esetben ki is nyírja a másik felet vagy a "vetélytársat". Sajnos az ilyen agymosó sorozatok, filmek túl sok emberre vannak hatással, túl sokan tekintik mintának azt, amit a zajládában látnak-hallanak, és azt hiszik, hogy ez a normális. Nem az a baj, ha konfliktusokat, széthulló családokat mutatnak, mert ezek sajnos hozzátartoznak a mindennapi élethez. A baj ott kezdõdik, ha idióta válaszokat adnak ezekre a problémákra, és nem azt hangsúlyozzák, hogy még ha idõnként nem is könnyû megbeszélni a dolgokat, de ezzel sokkal rosszabb dolgoknak is az elejét lehet venni, és nem kell rögtön mondjuk szakítani vagy félrelépni. Olyan, mintha ezek a filmek az elfogadott normákat és a családmodellt akarnák szándékosan rombolni, de lehet, hogy rosszul látom, a tévedés jogát fenntartom.