Idegenek áldozata

Bakancslistához adom
Communion
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai sci-fi, 101 perc, 1989

Értékelés:

49 szavazatból
Szerinted?

Whitley (Christopher Walken) 1985 októberében egy különös álmot látott, és később a fia ugyanazt álmodta, mint ő. Pár hónap múlva Whitley élete legmegrázóbb felfedezését tette: rájött, hogy az álom valóság volt. Elrabolták a földönkívüliek és amíg ő aludt, különböző vizsgálatokat végeztek rajta. Felesége, Anne (Lindsay Crouse) eleinte nem hisz neki, de idővel rájön, hogy férje valóban különös kapcsolatban áll az idegenekkel. A történet valós eseményeket dolgoz fel.
FEA2 FEA2

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
joanpesci 2019 jan. 01. - 17:44:15 1/10
A világ legpocsékabb filmje - történet, maszk, zene stb. Ócskaság ócskaságja. Bánom, hogy megnéztem. Majdnem elaludtam rajta.
2/10
stupek2 2018 márc. 10. - 20:43:27 2/10
Elkezdtem nézni, majd mikor átváltott dögunalomra, cask hatter TV-nek használtam a filmet, had szóljon, hátha történik valami. De nem, sõt, néha altató zenét is játszott. Amikor a pszihológus meg visszafelé számolt, hát, én aludtam el. Ennyi. A filmnek nincs vége, nehogy valaki arra várjon, hogy majd a végén less valami. Nem. Semmi.
3/10
Dani... 2018 febr. 06. - 21:13:08 3/10
Hát ez tényleg bûnrossz! :D
Pontosan úgy van ahogy elõttem írták, az elején úgy indul, hogy valami egész jó lesz.
Aztán jön a pofára esés, hogy "ez vajon mi a szar akar lenni?". A legszörnyûbb pedig az, hogy ez pont a felénél van kb, így a szerencsétlen nézõ már szenvedve is végig próbálja nézni.
A megvalósítás valami förtelem. Egy 1900-as évekbeli némafilmnek is jobb a látványvilága.
Azok a kemény mûanyag maszkok.... Hát az óvodában jobbakat találni farsangkor.
Aztán meg az a rész amikor elkezd pacsizni az ûrlényekkel, és táncolnak vagy mi a szar...
Nah jó.... nekem ez sok...
Csak mazochistáknak ajánlom.
Az eleje miatt 3/10...
4/10
5i 2012 dec. 06. - 02:41:51 4/10
A legrosszabb fajta pocsék film.Elmondom miért:
Ugyanis úgy kezdõdik, hogy az ember azt hiszi jó film lesz és kijön belõle valami.
A "jó" xar filmekrõl legalább elsõ pillantásra is süt, hogy ócska.
Ez sunyi kis movie, elkezdi jól, aztán valami eszelõs nagy perverz baromság lesz belõle...
Max a videó-korszak flash miatt ajánlom a feléig...Csak emiatt 10/4...
Kálmán Pál 2012 dec. 05. - 21:25:31 Előzmény agarik
Már majdnem beprogramoztam a videót. Még szerencse,hogy elolvastam néhány linket.
agarik 2012 okt. 11. - 22:54:45
Inkább 'van olyan barom aki elhiszi hogy ez tényleg megtörtént vele'.
DrAgy 2012 okt. 11. - 19:00:10
"A történet valós eseményeket dolgoz fel." :DDDDDDD
Mindamellett el tudom képzelni,hogy van jó néhány
közveszélyes retardált aki ezt el is hiszi.
Gobó 2012 jan. 24. - 09:51:53
Nem jutottam el a végéig, pedig többször visszakapcsoltam, de Christopher Walken idétlen vihogását nem bírtam huzamosan elviselni. Amennyit láttam belõle, az szörnyû volt.
4/10
888 2012 jan. 23. - 22:11:54 4/10
Már régen láttam ezt a filmet, de arra emlékszem, hogy az eleje még izgalmas is, de aztán kezd egyre csak gyengülni a film. A vége egy nagy zöldség.
10/10
pcujsag 2012 jan. 23. - 19:47:21 10/10
Elrabolták a Reptoidok a tagot és fel sem ismerte õket. Ha már nem kis szûrkékkel találkozik az ember azt sem tudja ki az. És milyen okosak voltak mert kis szûrkének öltöztek be :D
9/10
offtopic
NANU..! NANU..! 2011 szept. 11. - 23:10:20 9/10
Na, ez az, tudtam, hogy egy híres színész van benne, csak elfelejtkeztem róla... :)
Köszi a Linket ’pozsizsuzsinak’. ;)
greghouse 2011 júl. 20. - 21:45:24 Előzmény VAZ-2108
Vagy egyedül vagyunk, vagy nem.
1) "Az Univerzum túl nagy ahhoz, hogy egyetlen életformára pazarolják."
2) "Annak a valószínûsége, hogy értelmes élet jön létre egy bolygón, kb. annyi, minthogy egy tornádó söpör végig egy szeméttelepen és a hulladékból véletlenszerûen összerak egy Boeing 747-est."
Én hiszem, hogy nem vagyunk egyedül, de kis számolás után (mibe is most nem mennék bele, mások már elvégezték):
3) Annak a valószínûsége, hogy még találkozunk a mi, vagy akár az unokáink életében idegen fajjal, egy olyan tizedes tört, ahol a tizedes vesszõ után 9 nulla van, utána jön csak egy nemnulla számjegy. (Nem is annyira a tér, inkább az idõ rendkívüli nagysága, és a civilizációk élettartama közti arány miatt.)

Ha fennmaradok megnézem, egyrészt Christopher Walken miatt, másrészt mert - állítólag - megtörtént eseményen alapul. (Ami persze azt is jelentheti, hogy valaki elmesélte, hogy szerinte mi történt vele...)
Ford Mustang 2011 júl. 20. - 17:25:41
Nem rossz sci-fi, sokra nem kell számítani, csak egy '80-as évekbeli c kategóriás sc-fire, aki azokat szereti, annak ez is tetszeni fog.
VAZ-2108 2011 ápr. 05. - 05:24:17
Ezek az ufos filmek mindig befosatósak kicsit nekem, mert van rá esély, hogy nem vagyunk egyedül. De jobban örülnék ha nem lenne más rajtunk kivül, mert nekem ilyen szadista szomszédok nem hiányoznak. Szegény ember farába mekkora nagy mûbráner kinézetü cuccost beledugtak már. Meg más hasonló témájú filmkben is hasonlókat csinálnak. Egy faj aki képes csillaközi távolságokat utazni, de egy orvosi képalkotó eszközt nem képes megépíteni, inkább dugdosnak mindenfélét az emberekbe...
Na meg még a kommunikáció sem az erõségük, és több törvényt is megszegnek :)
10/10
Argenteum 2011 ápr. 04. - 23:26:16 10/10
kosztüm ide oda, este egyedül para volt nézni. Pláne hogy nem egyszer keltem arra az érzésre hogy áll valaki az ágy mellett ez csak tetõzte..
jó film
Stven 2011 ápr. 04. - 22:59:29
A számomra legelfogadhatóbb teória, ami a legújabb tudományos eszmék ihlettek az, hogy az idegenek a párhuzamos dimenziókból jönnek, mint ahogy a húr elmélet is kimondja minden ami körülöttünk van az anyag az energia ezek mind húrokból állnak ami a legkisebb alkotó egység, vagyis ez egész világ olyan mint egy nagy szimfónia (ezen már a görögök is fantáziáltak) és az idegenek úgy közlekednek a dimenziók között mint ahogy a rádión befogunk egy csatornát, vagyis mindig itt vannak csak más frekvencián léteznek(más diemnzióban) ezért van az, hogy néha csak úgy feltünnek és egy pillanat alatt meg el. Szerintem érdekes elmélet
petimbo 2011 márc. 10. - 09:23:24 Előzmény sanyifruit
Olvastam olyan földönkívüli fajról amelyik teljesen hüllõszerû, nevet is adtak nekik az UFO-kutatók, csak nem jut eszembe. (Na, majd kikeresem azt a régi Színes UFO lapszámot a gyûjteményembõl, amelyikben két oldalas cikket írtak a bolygónkra látogató földönkívüli fajokról és itteni tevékenységükrõl.)
Bi-tango 2011 jan. 17. - 12:42:25 Előzmény Anditos
Így igaz, ahogy leírtad.
Teljesen logikus a létezésük és még ha nem is lenne az, a tények ismeretében ezt cáfolni sem lehet.
Ha meg valaki felsõbbrendû arroganciájában fürödve azt gondolja, hogy õ a teremtés csúcsa, akkor csak szûklátókörûségérõl ad tanubizonyságot.

Persze érthetõ hogy különbözõ érdekkörök miért akarják eltitkolni az igazságot (amellett hogy élénken foglalkoznak a témával).
Elég ha csak a vallásokra (egyházakra) vagy a lepaktáló vezetõ kormányokra gondolunk...

És ahogy az évek során a hazugsághalmazt csak göngyölték maguk elõtt, az nõttön nõtt, egymásra épült egyik a másiknak, így remény sincs semmilyen kényszerítõ erõre vagy történésre ami a beismerést eredményezné ezektõl a kormányoktól.
Egy valami lenne perzse, ha az "idegenek" állnának elénk "hivatalosan", hogy "Hahó itt vagyunk!".
De ez logikátlan (és öngyilkos) lépés lenne részükrõl...
7/10
offtopic
Anditos 2011 jan. 16. - 20:33:03 7/10
Engem azért érdekelnek az ilyen témájú filmek, mert az öcsémnek voltak néhány éve furcsa élményei, és rá fizikailag is kihatott, mert az elsõ éjszakai látogatás során a fülével csináltak valamit, ami utána napokig fájt. El is ment orvoshoz, de persze nem találtak semmi betegséget.
Szerintem teljesen logikus és természetes, hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben, és hogy nem mi vagyunk a legfejlettebb élõlények. Az, hogy egy intelligensebb, fejlettebb lény vizsgál minket, és nem akar megmutatkozni, teljesen érthetõ. Mi is vizsgáljuk az állatokat és nem érdekel minket, hogy ebbõl õk mit észlelnek vagy milyen következtetéseket vonnak le. :-)
Bi-tango 2011 jan. 16. - 19:25:21 Előzmény intellectuel
Ez a film a 90-es években más címen futott. "Egy 0. típusú találkozás" volt talán a címe, ami nagyon hülyén hangzott, lévén 0. típus nincs, ez a korabeli MTV-n futó Déri János féle magazin mûsor címe volt...

Viszont volt egy jobb (kevésbé elvont) feldolgozása a történetnek, ahol (ha jól rémlik) a film elején zuhogó esõben egy hállóinges nõ bandukolt az úton valami benzunkút közelébe.
Na az jobban visszaadta a MEGTÖRTÉNT eseményeket.

Aki meg nem hiszi, hogy az "idegenek" már évtizedek óta tanulmányoznak minket, az vessen magára.
De nekik sem kívánom, hogy felébredve, vagy csak az ágyon fekve és kifordulva a fal felöl valaki (mondjuk egy hibrid) ott álljon az ágya mellett.
Mert nekem közvetlen családtagommal történtek meg ezek az események, akinek minden körülmények közt jobban hiszek, mint holmi okostóniknak, akik tévében magabiztosan cáfolnak mindent, ami kicsi eszük szerint lehetetlen. Õk pont olyanok, mint akik annak idején azt hangoztatták, hogy levegõnél nehezebb tárgy nem emelkedhet a levegõbe, így a repülés lehetetlen dolog.
Nos az ilyen "tudósok" nem tudósok hanem az emberiség kerékkötõi, szégyenei...
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu