Indián

Bakancslistához adom
magyar tragikomédia, 100 perc, 2013

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Lantos Tamás (Gémes Antos) egy kiégett, egyslágeres ex-popsztár, akinek egy késő őszi napon elege lesz a nagyvárosi bénázásból, és úgy dönt, nyom egy nagy "reset", és újrakezdi az életét ott, ahol még minden szép és jó volt.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
gladiolus 2016 dec. 08. - 17:38:40
Azért nem érzem egészen hitelesnek ezt a filmet, mert bár vannak benne jó és igaz beszólások a fõhõs részérõl, mégsem igazán életszerû.
Egyrészt nem értem, mit ettek rajta a nõk. Amikor elõször megjelent az ajtóban ezzel az iszonyúan torz, formátlan testével és a ronda fejével, akkor csak annyit tudtam mondani, hogy Jézusom, mit vétettem.
Az is borzasztó volt, amiket evett, vagy amikor zenélni próbált, egyedül az O sole mio-t lehetett értékelni.
Személyiségét tekintve hûtlen, megbízhatatlan, a nõkkel lekezelõen durva és otromba, és alapvetõen egy olyan pasas, aki soha életében semmi fontosat nem csinált, de azért eme tevékenysége közben kiégett. Gratula. És erre gerjednek a nõk?

Hát akkor ez elég szánalmas.

Az indítékokat, valamint remeteségének ok- okozati összefüggéseit szépen feltárta ugyan a végén-De....nem fogok a kardomba dõlni a sajnálattól. Már más is veszített el mindenkit, és éldegél egyedül a világban, de ettõl még meg kéne próbálni normálisnak és szerethetõnek maradni.
wandor 2014 jún. 02. - 23:42:47 Előzmény Dragos Károly
Oh köszi nekilátok valamelyik nap.
wandor 2014 máj. 20. - 23:07:13 Előzmény issti
Hol sikerült megnézni? Én sehol nem találom meg pedig már rég keresem.
8/10
issti 2014 ápr. 26. - 18:39:26 8/10
Ez egy nagyon érdekes, nem szokványos film. Ettõl még lehetne rossz is, de nem az szerencsére. Kell hozzá egy kis ráhangolódás, de megéri. Gémes Antos klasszul hozza a teljesen kiégett figurát, Ruttkay Laura meg egészen pazarul természetes.
Amelyik film elgondolkoztat, felkavar, és nyomot hagy maga után az már megérte. Ez ilyen!