Inga Lindström: Esküvő Hardingshomban

Bakancslistához adom
Inga Lindström - Hochzeit in Hardingsholm
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német romantikus dráma, 90 perc, 2008

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

A fiatal hölgy, immár hivatásos pilóta, Hellen romantikus megbízást kap: el kell vinnie Hardingsholm szigetére egy kartont, tartalma pedig egy esküvői ruha. Viszont a szokásos protokoll helyett, hogy csak egyszerűen ledobná a levegőből a címzettnek a csomagot - a szigeten, Torbergék birtokán lévő kúriaépületen lévő kertben landol, Erik mellett.

Először csak elbűvölten nézik egymást, majd Erik spontán meghívja Hellent a legénybúcsúra, ugyanis a férfi a következő nap fog házasságot kötni Lynn-nel.

A lakodalom előtti napon hazaérkezik Erik bátyja Lars, aki előtte nagy világcsavargóként szinte a világ minden egyes pontján megfordult, ugyanis Lars nemcsak kiváló ügyvéd, hanem nagyszerű túravezető is.

A kellemes partit a jó néhány vendég számára kellemetlen ébredés követi. Ugyanis a kerti-partin a hideg tálak között ott volt egy tiramisus tál is…, és a legtöbb vendég, sőt maga a menyasszony is fogyasztott belőle. A desszert pedig szalmonellás volt, vagyis aki evett belőle, az betegen ébredt…, így az esküvőt mindenképp el kell halasztani.

További súlyos gond is akad. A Torberg Faházgyártó céget azzal vádolják, hogy tiltott favédő szert használt fel az építkezéseinél. Erik teljesen tanácstalan, de amikor Hellen elviszi Larsot egy kis szigetre horgászni, kempingezni, majd visszafelé, a repülőúton gyanús tevékenységet fedez fel az építkezés helyszínén. Talán csak Torbergék konkurens cége ármánykodásáról lenne szó? Hellen felkínálja Eriknek a segítségét, és lassan-lassan a kapcsolatukból szerelem bontakozik ki. És vajon mi vár Lars és Lynn kapcsolatára?

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Hellen Reslow
Erik Torberg
Lynn Karlsson
Lars Torberg
Lara Netzell

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
grosz_i 2022 nov. 16. - 08:55:57 10/10
Idillt, romantikát, a boldogságot a szerelemben megtalálóknak ajánlott film. Mert bizony, ahogy az indián közmondás mondja:" Lónak és lovasnak passzolnia kell".