Inga Lindström: Két orvos és a szerelem

Bakancslistához adom
Inga Lindström - Zwei Ärzte und die Liebe
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német romantikus dráma, 90 perc, 2010

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Julia és vőlegénye, Magnus néhány napra egy svéd szigetre mennek pihenni. Kiderül, hogy Magnusnak el kell utaznia. Helyére a karizmatikus világutazó Henrik kerül. Hamarosan kiderül azonban, hogy Julia nem tud ellenállni az orvos vonzerejének.

Stáblista:

Szereplők

Julia Helström
Henrik Lindberg
Elsa Helström
Peter Garpendahl
Magnus Danielsson

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
grosz_i 2019 okt. 08. - 18:15:00 9/10
Inga Lindström - Két orvos meg a szerelem (2010)

Julia Helström mint minden év nyarán, most is elutazik Stockholmból Elsa nagynénjéhez, aki egy idilli sérszigeten a saját bisztróját vezeti.

Julia már azt is nagyon várja, hogy végre hosszabb időt együtt tölthessen a barátjával, Magnusszal, aki a településen és a környező sérszigeteken körzeti orvos.
Épphogy megérkezik, Juliát kellemetlen meglepetés várja: Magnus egy fontos továbbképzésre Dél-Franciaországba utazik és egyúttal be is mutatja az elképedt barátnőjének nyáron a praxisában őt helyettesítő orvost, Henrik Lindberget, a nagy világcsavargót, akivel Julia egyébként már a kompon, átkeléskor véletlenül találkozott.

Julia csalódottan keres vigaszt és pótcselekvést a nagynénjénél. Ugyanakkor akarata ellenére beleszeret Henrikbe, bár úgy érzi már-már elköteleződött Magnus mellett. És tökéletesnek bizonyul a káosz, amikor Magnus idő előtt hazatér Franciaországból, a poggyászában a maga kis titkával …
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu