Álom és szerelem: Inga Lindström: Találkozó Eriksbergben

Bakancslistához adom
Inga Lindström - Wiedersehen in Eriksberg
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német romantikus dráma, 90 perc, 2009

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

Nike szakácsnő a barátja, Bertil vendéglőjében, Stockholmban. Mindketten azt tervezik, hogy hamarosan kiutaznak az USA-ba, és strandkávézót nyitnak Los Angelesben.

A nagy vállalkozásuk előtt Nike még egyszer hazalátogat a szüleihez, Elisabeth és Mats Hansonhoz a csendes, de hangulatos kisvárosba, Eriksbergbe, egyrészt hogy elbúcsúzzon a szüleitől, összepakolja a saját dolgait egy külön szobába, másrészt pedig hogy gasztronómiai különlegességgel kicsit ünnepélyesebbé tegye a szülei könyvesboltja 25. jubileumi éve ünnepségét.

Amit viszont nem tud, a szülei kis könyvesboltját a bezárás, a teljes csőd veszélye fenyegeti.

Útban Eriksbergbe, Nike a kompon megismerkedik Carlotta Stone-nal. Valami véletlen folytán találkozik Nike a helyi orvosi rendelőben a szimpatikus háziorvossal, Dr. Patrick Mellerrel, akit Nike az első pillantástól fogva elbűvöl.

Később aztán Eriksbergben Nike és Carlotta újra találkozik. Itt Carlotta hirtelen rosszul lesz, és Nike azonnal beviszi őt Partick rendelőjébe. Carlotta érthetetlen okból visszautasít mindennemű alaposabb kivizsgálást. 25 év után tért vissza Carlotta Eriksbergbe, most pedig az a veszély fenyeget minden érintett személyt, hogy egy régóta rejtegetett titok napvilágra kerül.

És ahogy telnek a napok, annál inkább kételkedik Nike abban, hogy vajon helyes-e az a döntése, hogy barátjával, Bertillel Amerikába költözik.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Patrick Meller
Elisabeth Hanson
Carlotta Stone

Hozzászólások

Szerinted?
Herbst Ferencné 2020 jan. 13. - 20:32:34
Nike szeretne elutazni a barátjával Stockholmból, hogy Los Angelesben szakácsnő lehessen. Utazás előtt meglátogatja szüleit szülővárosában, Eriksbergben. Ott megismeri Patrikot, a fiatal orvost.