Irány délre!

Bakancslistához adom
Goin' South
amerikai vígjáték, 105 perc, 1978

Értékelés:

20 szavazatból
Szerinted?

A sokak által keresett bűnözőt, Moon-t végre elkapja a Longhorn-i sheriff. A férfit azonnal halálra ítélik, és elindítják a bitófa irányába. Moon az akasztófánál értesül arról, hogy megmenekülésének egyetlen módja, ha a helybeli tulajdonnal rendelkező asszonyok közül valaki férjhez megy hozzá. Jelentkező gyorsan akad. Hamarosan azonban az is kiderül, hogy miért megy feleségül a szép és fiatal Julia a bűnözőhöz. Moon, amikor erre rájön, sajnálni kezdi menekülését a bitófa alól...

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
sexykex 2020 dec. 13. - 09:40:39 3/10
Jack Nicholsont komolyabb embernek gondoltam. Nem tudom mit látott ebben a történetben, miért vállalta el a rendezést, és ha már elvállalta miért nem csinálta meg jól. Én minden értékelhető jelenetre adtam egy pontot.
perry 2014 aug. 03. - 10:08:04
A film megnézése után mindenki eldöntheti ízlésének megfelelõen , hogy Jack minek jobb rendezõnek vagy színésznek?
Mert kétségtelen, hogy színésznek zseniális, hogy akár csak olyan szerepeket említsek idõrendi sorban mint a Szelíd motorosok, A póstás kétszer csenget, Száll a kakukk a fészkére, a Batman Jokerjérõl nem is beszélve, a tejesség igénye nélkül.
A két rendezés Irány délre! és Cinikus hekus nézhetõ és írhatnám azt is fogyasztható filmek. Be lehet ülni rá egy nagy adag kólával és pop-cornnal, szóval olyan mozi amiket arra találtak ki, hogy megnézze az ember és 90 percet szórakozik, pláne ha jó színészekkel történik az " akció". Ez a film pedig ezt meg is teszik, bár nekem a rendezõ-színész helyzettel az a gondom, hogy bizony a kettõ néha úgy tûnik, hogy rontja egymás minõségét.
Mert adott egy szokványos vagy attól kissé eltérõ történet amiben Nicholson alakít rendezõként és színészként is, már pedig az egyik nekem, -ez a rendezés- sajnos elég pongyolára sikeredett, a másik pedig fura módon kissé túljátszottnak tûnik, vagy inkább a színész eszköztárának végtelen sorát vonultatja fel szûrés és az újdonság igénye nélkül.
Nicholson rajongók elképzelhetetlen másképp fogják látni, de szerintem ez az alakítás sem von le kvalitásából sokat.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu