Jackass 3.5

Bakancslistához adom
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai vígjáték, 84 perc, 2011

Értékelés:

25 szavazatból
Szerinted?

Ha egyszer belevágtál a hihetetlen ökörségekbe, lehetetlen abbahagyni. Itt a következő adrenalin-bizsergető őrület a Jackass csapatától! Johnny Knoxville és a fiúk újabb agyament, nem egyszer a jó ízlés határát súroló ötleteket hoznak tető alá ebben a fékevesztett összeállításban. Olyan dolgokat, mutatványokat láthatsz tőlük, mint eddig sosem, elég legyen csak Steve-O nagyon személyes találkozását említeni egy mogorva teknőssel vagy Bam Margera rakéta-meghajtású utazását az Uránuszra. Egy jó tanács: ezúttal se próbáld utánozni a fiúkat!

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
5i 2015 dec. 03. - 02:38:19 1/10
Gusztustalan, f@szkalap, unatkozó amcsi gyerekek aberrált unalomûzése, amibõl még filmet/filmeket is kell csinálni és leadni a népbutító ballib médiumokban!
rockqueen 2013 jún. 06. - 03:01:10
Ja, és ha jól láttam, még a The Dudesons is volt benne, igaz csak nagyon keveset, és alig is mutatták õket.
rockqueen 2013 jún. 06. - 02:59:24
Pár nappal ezelõttig fogalmam sem volt, hogy a Jackassnek van 3.5 címû része. Gyorsan meg is akartam nézni, de magyarul nem találtam meg, éppen ezért is örültem neki annyira, mikor leadták a Pro4-en. Vicces volt, és jó volt még egyszer utoljára együtt látni a teljes bandát (Nyugodjon Békében Ryan Dunn!), kulisszatitkokat megtudni, látni régi jeleneteket, és újakat is. Brandon Novak felbukkanásának is örültem, mert a Viva La Bamben megkedveltem õt. Talán egyetlen dolog, ami nem tetszett benne, hogy Chris Pontiust keveset szerepelt. Amúgy szerintem Ehren a legnormálisabb, ha valamelyikõjük megsérül, õ rögtön odamegy hozzá, és megkérdezi tõlük, hogy "Hé jól vagy haver?" (legalább is én így vettem észre). Gondolom épp ezért is vele szúrnak ki a legtöbbször. Remélem, lesznek még következõ részek is! Én annak is örülnék, ha még csinálnának ilyen sorozatokat valamelyik taggal, mint pl. a Viva La Bam, Wild Boyz.