Jackass második rész

Bakancslistához adom
Jackass Number Two
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai vígjáték, 95 perc, 2006

Értékelés:

101 szavazatból
Szerinted?

Az MTV bevállalós, semmilyen veszélytől, vagy undorító helyzettől nem idegenkedő bolondos kaszkadőr-csapata visszatért, hogy újabb másfél órányi őrülettel bosszantsa konzervatív kritikusait, ugyanakkor elkápráztassa, ámulatba ejtse, megrémítse, vagy hányás közeli állapotba juttassa a rajongóit. Johnny Knoxville és barátai ezúttal is olyan mutatványokat eszeltek ki, amelyek utánzása erősen ellenjavallott és határozottan káros az egészségre! A fiúk bikák elől menekülnek, mert kipróbálják, hogy milyen érzés lehet vörös posztóként állni a megvadult bika előtt, gereblyére ugranak, áramot vezetnek a lábukba, skorpióval csípetik meg a nyelvüket, síléccel csúsznak le a lépcsőn, keresztül a csukott bejárati ajtón, bevásárló-kocsival lövetik ki magukat, lökhajtásos biciklivel kockáztatják az életüket, és akkor még a gyomorforgató ötleteikről nem is beszéltünk! A Jackass 2-ben a fiúk ott folytatják, ahol az első részben abbahagyták: csak még inkább emelték a tétet, és még lejjebb szállították az ízlésküszöböt!

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
Rahar 2011 júl. 17. - 11:10:02 7/10
Én nem vagyok finnyás ember, de ezen film esetében kivételesen nagyon jó, hogy a tévén keresztül nem lehet szagokat és ízeket érezni :) A gusztustalan részek közül csak a lovas nem tetszett, a torkom is összeszorult. A többi problémamentes. Alapjában véve nekem tetszik ez a második rész, bár vannak olyan betétek melyek miatt néhány helyen ellaposodik. Például a film adatlapja mellett található kép is ilyen, számomra ezek nem viccesek, én kifejezetten idõhúzásnak tartom ezeket. Ezen problémáim miatt 7 pontra értékeltem. Úgy érzem, hogy nem válogatták meg vagy nem válogatták meg eléggé, hogy miket is raknak bele a filmbe, csak a minõségibb kunsztok kellettek volna. Így is jó a film, de lehetett volna egy kicsit jobb :)
Penpumpa 2011 jún. 22. - 22:57:23
R.I.P. Ryan Dunn
agarik 2011 máj. 29. - 10:24:59
Ja. Milyen dolog má' pl. hogy a nõknek kilátszik a bokája?! 18-as karika, ok, de ez akkó se' járja!
nagylabu 2011 máj. 29. - 10:01:25
Hááát szóval... Fogalmam - sõt, hogy stilszerû legyek : "pukim sem volt" errõl a sorozatról, véletlenül tévedtem rá a filmre... A bevezetõ figyelmeztetés és képsorok alapján vmilyen veszélyes kísérleteket, átveréseket bemutató filmre tippeltem - ezért néztem - egészen a ménspermáig - ott feladtam... (Mondjuk már elõtte is volt némi sz...rkupac a WC-ben - de naívul azt hittem, hogy kiderül róla, hogy csak "mû" - azaz imitáció. Hát nem az
volt... :(((
A folytonos trágárság "illett" a témához - amúgy is 18 éves korhatárral ment.

A probléma - szerintem - ott volt, hogy volt, aki az említett "veszélyes kunsztok" - vicces átverések miatt nézte (mint én), plusz belekevertek némi pornót is (bizonyos fokig még ez is elmegy...) de a gusztustalan, gyomorforgató, DISZNÓSÁGOKRA többen nem számítottak. ( Magam sem...)
Ezért aztán "használtam is a kikapcsoló gombot". Ha az undorító dolgok nem lennének benne nem is "haragudnék" a filmre, a készítõkre, a szereplõkre és a csatornára, így viszont EZEK A RÉSZEK felháborítanak... Vannak olyan dolgok, amik 18 éves korhatár MELLETT SEM mutathatók be, mert azért a jóízlésnek is van alsó határa...

(Az persze túlzás, és nem is citálható ide, hogy "bezzeg a világ más részein éhelhalnak, meg háborúk dúlnak..."
Ez igaz, de arról nem pont ez a film tehet - sokkal inkább a politikusok...)
atro 2011 máj. 29. - 09:01:50
Tegnap belenéztem a "filmbe" a TV2-ön. Végignézni nem bírtam... Elõször az arcbõrön átszúrt horgos résznél hánytam el magam majdnem... És nem az volt az egyetlen ilyen jelenet. Nem tudom, milyen az elsõ rész, sõt, eddig igazán nem is tudtam, hogy mi az a jackass, csak hallottam róla ezt-azt. De ez eléggé beteges egy produkció volt. Nem mondom, tényleg voltak vicces, humoros jelenetek, de azért akadt bõven gusztustalan, gyomorforgató jelent is. Mint valami obszcén, aberrált, perverz sado-mazo típusú pornoófilm, vagy legalábbis erõsen arra hajazó mutatványokat is sikerült bemutatni. Kíváncsi vagyok lesz-e még baja emiatt a TV2-nek a Média Hatóság jóvoltából. Szóval, ahogy a többi hsz.-t is olvastam, eléggé megosztó ez a produkció, és az én véleményem is inkább a negatív irányba billen. Ha ilyen volt a második rész, akkor nem tudom milyen brutál lehet harmadik. Talán az elsõt megnézném, ha az nem ennyire perverz és gusztustalan!
Ford Mustang 2011 máj. 28. - 16:19:13
Na a TV2 elõszedte a "második rész"-t is, az elsõ rész sokszor megy az HBO csatornákon (csak tudnám minek).
csicsy! 2011 máj. 28. - 15:49:19
Sheila Broflovski: "És amikor egy bólogatójános fejû apró gombszemû kanadainak halált megvetõ bátorsággal a szemébe néznek, akkor jusson eszükbe az amerikai filmszövetség mottója: a durva képi erõszak csak akkor megengedett, ha az nem párosul felesleges káromkodással!" (South Park: Bigger Longer & Uncut)
7/10
tyrichie 2011 febr. 10. - 09:20:48 7/10
Hasonlóan állat mint az elsõ rész, a fingmaszk kemény volt.
szamarhegy 2011 jan. 01. - 15:42:53 Előzmény baviki
Ez a szintje a polgárpukkasztásnak már teljesen értelmetlen, szerintem..., egy kicsit csalódott voltam, hogy egyikük sem halt bele a kunsztokba, ha valaki ennyire keresi a bajt, akkor találja is meg, ez a dolgok rendje ;)
1/10
baviki 2011 jan. 01. - 12:00:26 1/10
"...kicsit trágárkodni..." - Kicsit?
Tudod, számomra undorító, ha a trágárkodást kötõszóként használják!
Még az életben is.
twillight 2011 jan. 01. - 10:49:50
Szvsz épp a "primitívségektõl" lesz FILM, és nem csak egy rakás kunszt egymás hegyén-hátán.
És hát felfoghatók úgy is, mint egy másik módja az emberi határok feszegetésének.

Amilyen durva dolgokat meg elõadnak, a minimum hogy hagyjuk õket kicsit trágárkodni.
1/10
baviki 2011 jan. 01. - 02:50:22 1/10
A negatív véleményt kifejtõk mellé állok. Talán, ha nem volna benne annyi trágárság/primitívség, még osztályoznám 3-4 ponttal! De így...??? Sajnos mínusz pontok nincsenek!
Nem tudtam végignézni.

Megjegyzés: ez egy fórum, ahol nemcsak a pozitív vélemények fejthetõk ki!
9/10
PivarnyikKrisz 2010 dec. 12. - 14:23:05 9/10
Szerintem ez is hatalmas,akárcsak az 1.
10/9.
SPOILER
A bikasperma hatalmas volt:D
SPOILER vége
memphis89 2010 szept. 05. - 22:36:36
hatalmas jelentek vannak benne, talán jobb is, mint az elsõ rész. kell egy kis beteg humor, hogy az ember röhögni is tudjon rajta ;D
10/10
Jen-C 2010 aug. 12. - 21:54:17 10/10 Előzmény Huszár András
Mert te a nap 24 órájában azzal foglalkozol, hogy a világban ne éhezzenek az emberek? Nem hinném...^^ Am meg már naon unalmasak azok az álszent emberek akik leszólják az elsõsorban fiataloknak szóló (mármint 18 éven felülieknek) filmeket.
Am vannak benne undorító részek, de vannak olyan részek is melyek valóban viccesek.
8/10
offtopic
Zajac 2009 aug. 11. - 10:44:24 8/10
"Spoiler"
A bikás részek nagyon tetszenek :-))) amúgy is szakadok ezeken a hülyéken ,de amikkor megesznek vagy megisznak vmit na azt nem bírom :O
offtopic
nihilke 2009 jan. 22. - 19:59:16
hogy jön ide Gáza, Irak meg Afrika? jézusf*sza. amíg egyesek otthon ülnek a gép elõtt és írogatják a baromságaikat a fórumon, addig is halnak éhen Afrikában. na most akkor mi legyen? egyébként még az is elõfordulhat, hogy Johnnyék néha jótékonykodnak, ha már annyi pénzük van. mellesleg meg a hálivúdi sztárok sem csinálnak sok hasznosat a mi szórakoztatásunkon kívül. tiltsuk be a filmeket.
Menzel17 2009 jan. 21. - 21:32:47 Előzmény kaizer chiefs
akinek esetleg megvan valamelyik jackass nagy film és áttudná küldeni vagy tudja hol lol lehet megszerezni az légyszí irjon: spamtar17@freemail.hu
kaizer chiefs 2009 jan. 02. - 15:58:43
szerintem is rohadtul erõltetett a gondolati kapcsolat, de azért nem kell teljesen hülyének lenni, simán rá lehet jönni mire gondolt a user: ezek a kretének evvel a baromsággal keresik degeszre magukat, miközben máshol meg éhínség van, ez valóban dûhítõ, de nem feltétlen ezekre a balfaszokra kell haragudni, hanem inkább azokra, akik fizetnek ezért. a 'scandelsaysfred' nevezetû viszont csak mániákus.
ercypici 2009 jan. 02. - 15:06:25
Én tnap néztem, szerintem jó a humoruk,egy csomó vicces ötletük volt, a durvább részeket meg nem néztem:D ami legtöbbször összefüggõt a steveo nevû állattal:D se a horgosat ,se a piócásat, se a fingósat, se a lovasat, a barátom szolt mindig h. vége:D a bikás libikókás szerintem vicces volt, bár mondjuk durva volt azért az is bizti fájt nekik!
meg mikor a dagi csávót ki cserélték a nõ mellett az is vicces volt:P
és Johnny Knoxville szerintem jó csávó:D:D:D
bár ahogy láttam leginkább férfi hozzáoszlások voltak ugyh. nem bizti h. osszátok a véleményem:D
Összes hozzászólás