Jagoda, avagy eper a szupermarketben

Bakancslistához adom
Jagoda u supermarketu
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott szerb-német-olasz akció-vígjáték, 84 perc, 2003

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Jagoda (azaz "Szamóca") egy szupermarketben dolgozik, és az igaz szerelemről ábrándozik. Csinos kolléganőjével, Ljubicával ellentétben a harmincas éveiben járó Jagodának nincs sikere a férfiaknál. Amikor Ljubica pimasz módon épp Jagoda jóképű szomszédjával, Nebojsa felügyelővel kezd járni, az eladólány kiborul, és a szupermarket egyik törzsvásárlóján, egy idős nénin tölti ki a mérgét: nem elég, hogy sértéseket vág a fejéhez, még ki is penderíti az áruházból. Másnap reggel egy katonai egyenruhás, állig felfegyverzett túszejtő jelenik meg a szupermarketben, aki azért némi erotikus csáberővel is bír Jagodára és Ljubicára. A férfi nem akar egyszerű rendőrökkel szóba állni, csak a különleges kommandó élén megjelenő Nebojsa felügyelővel hajlandó tárgyalni. Amikor egy speciális katonai kommandó kiszabadítja a foglyokat, Jagoda önként a túszejtő mellett marad, hogy megmentse az életét...

Ez a fekete humorú akció-vígjáték a balkáni gengszterfilmek legjobb hagyományait folytatja. A film producere és egyik szereplője Emir Kusturica, rendezője Dusan Milic, aki korábban Kusturicának írt forgatókönyveket.

A film amellett, hogy egy szatirikus történetét mesél el, a háború által elpusztított Szerbia portréját is megrajzolja.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
J.Veronika 2008 okt. 08. - 14:18:52
Nagyon jó kis film,jó lenne ha megint leadnák a tv.ben,hogy egyútal fel is tudjam venni!
perry 2007 szept. 20. - 09:12:53
Akit teheti , hogy 22-óra után is fenn maradjon és jókat szeretne nevetni egy nem is olyan
nevetséges témán / a balkáni háború utáni élet /
az feltétlenül nézze meg. Kusturica rajongóknak meg, nesze nektek a tábornok :).
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu