Jam

Értékelés:

20 szavazatból
Szerinted?

Minden hétköznap reggel Jam, az ATV reggeli műsora.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
géGyula 2011 márc. 10. - 18:29:12
Még a régi LudasMatyiban volt egy karikaturista(sajnos, a neve nem jön elõ) , aki a vidéki atyafiak karikaturáiban volt legnagyobb, igen sokszor szétálló macskás bajuszt rajzolt az atyafiaknak, és azt is észre vette e férfiúi arcdísz leginkább csúf szájjal, fogazattal jár együtt.
Attól a pillanattól, amikor Révész Máriusz pici piros csókos száját egyensúlyozandó férfiatos bajuszt növesztett, mindíg ezek a tréfás rajzok jutnak róla eszembe.
Azt vélem, az arc, szem állandó, szinte anatómiai, milyenségére hatással van “használatuk”, a grimaszok, melyek az ember lelki életével korrelálnak(mindenki megérdemli az arcát, vagy hogy is szokták mondani?)
RM mára megtestesedett, férfiasodott, bajusza most már leginkább magyaros, kikerekedetten zsírosan fénylõ alfélre emlékeztet.
Nem volt semmi meglepõ Désivel folytatott beszélgetésében, melyben a riporternek nem volt szabad belekérdezni. Amikor végül az azért kiderült, nem tudták egymást meggyõzni, RM elég nyilvánvalóan fenyegetõzött.
Ez van, ezt választotta a nyakunkra a választásra jogosultak 1/3-a!
De, jelentem, RM engem sem gyõzött meg.
Sunyi és álszent “érvelés” volt a részérõl, hogy “bezzeg másként gondolná, ha az Ön gyerekét, vagy családtagját ártatlanul(…)”, ez kifejezetten hergelõ, uszító duma, de fõleg ostoba: ellene lehet vetni, hogy “a képviselõúr is másként gondolná, ha a családjában valaki olyan rendõr lenne, akinek hivatásbeli kötelessége teljesítése közben pl egy megpörgetett nyeles betonkolonccal eltörték a lábát”, de nem is kell ennyire messzire menni, “ha csak olyan rendõr, jogász(biro, ügyész stb) lenne a családjában, aki lelkiismeretesen tette a kötelességét, még véletlenül sem hazudott vagy önkényeskedett”.
Silány ermberek silány morálja a RévészMáriuszé.
kgyuri0 2010 szept. 20. - 20:43:03
Szomorúan kell konstatálni, hogy BánóA is megbuggyant, ha nem rühellném az összeesküvés-elméleteket, azt írnám, a Fidesz õt is megvette.
Ma reggel Majtényivel beszélgetett, M. lehetett volna az elsõ száz év legjobb köztársaságielnöke, ha ez bárkinek eszébe juthatott volna, a legjobb,legsemlegesebb magyar jogász. Az általa vezetett Eötvös intézettel 11 pontban alkotmányosság-ellenesnek(alkotmánysértõnek, de ez annál azért több, tágabb)találták a médiatrtörvény-tervzetet, B elmiondja, hogy mivel kevés az idõ, lehet nem jutnak a 11 pont végéig. Mire M javasolja, hogy csoportosítsák a pontokat három csoportba, és még a végén arra is szakítana idõt, hogy kifejtse, mit kell majd tennie az Alkotmánybíróságnak, ha OV Nagyvezír megváltoztatja majd az Alkotmányt(újjászüli igazából).
Még a hülye is ézékelhette volna, M készült, õ pontosan tudja, hogy kell csoportosítani a 11 pontot és hogy tudja a rövid idõ alatt tömören kifejteni, minden hülye érzékelte volna, Bánó nem, ahelyett, hogy a széken hátradõlve beszéltette volna M-t, elkezdett vele idétlen tréfálózós beszélgetést folytatni, (sportriporterségrõl s egyéb teljesen irreleváns témákról), sajnos M is alkotmányjogász-betegségben leledzik(nem annyira, mint a dadogva hadaró KolláthGy, de mindensetre nem egy HalmaiG., társalgási helyzetben hajlamos öö-zni, mondatokat nehézkesen újra kezdeni, ! Az idõ pedig haladt, a végén a rendkívül fontos megállapítása annak, mit célszerû majd tenni az Alkotmánybíróságnak, persze el is maradt, a 11 ponton sem mentünk végig.
Ennél kontraproduktívabb beszélgetést az adott helyzetben Majtényival még a nagy RákayFilip se tudott volna folytatni, de még Scmitt Mária sem.
Érthetetlen, végre Majtényi médiumhoz jut (igaz az ATV-t talán már csak én nézem!), s Bánó ahelyett, hogy a tõle elvárható s elvárt módon elõsegítené a szükséges információ terjedését, nem, ilyen idétlenül(mint Dési a legrosszabb formájában) csacsog s tréfálózik. Ez az ember nem érzékeli a szituációt, mint egy éretlen óvodás vagy bölcsis, csak „viccesen” tátja a száját. Rémes!
kgyuri0 2010 szept. 17. - 19:17:15 Előzmény kgyuri0
Csak egy probléma van elõzõ hsz-ommal,az nem a JaM mûsorban ment, hamema királyi M1-en.
kgyuri0 2010 szept. 16. - 20:32:10
Ma(vagy tegnap? - most összefolyik nekem!) CsabaLászló végképp leleplezte magát, elvált a szar a májtól, nem lepett meg különösebben, mert a Galamus.hu-n már olvastam a jellemzését.
A két huncfut reporter megkérdezték tõle, a Bajnai-kormány sikeresen megoldotta a válságkezelés rájuk esõ feladatait s ennek során elkészített költségvetés is azt célozza, vagy azt gondolja, amit a Fidesz papagájol, hogy a hazugságok költségvetése? Valljon színt(én így értettem!) és színt vallott: Seggnyaló vagyok! Mondhata volna egyszerûen.
Azt mondta: az igazság valahol középen van(sic!)

Egy érettségizett ember(mit érettségizett? Közgazdász professzor!)!

Ez olyan, mintha valakitõl megkérdeznék, hogy az alma jonathán,vagy rohadt? Erre azt válasszolná, hogy az igazság(a középen van).
A költségvetésrõl elmondta, hogy miért volt jó, mert szükségszerûen tartalmazta a szükséges válságkezelõ izéket,arról egy árva szót sem szólt, hogy a "hazugságok költségvetése" állítás ezek után hogy teljesül félig. A zavaros fideszes eszmevilág rontásában hablatyol össze-vissza.
Mocsok karrierista, mint a másik díszpinty a KériLászló.
kgyuri0 2010 aug. 04. - 15:47:41
A másik mûsor topikjában már elsirattam KálmánOlgát az OV Nagyvezírrel készített riportja okán.
Aztán rájöttem, nincs igazam, KO föltehetõleg tényleg igyekezett, de a cenzura jelen körülményei között egy OV- interjuból egyszerûen nem lehet többet kihozni.
Ma reggel BolgárGyörgön voltam kénytelen komolyaan elgondolkodni. a kormányszóvívõ nõvel smúzolt sztem igen meglepõ módon és fölöslegesen.
Azzal indított, hogy a „kormány legrokonszenvesebb arca(…)”
Ízlések és pofonok…! Sztem a kormányszóvívõ pont olyan, mint a kormány, melynek szavát viszi. Ha Bolgárnak ez kell, én önzetlenül megszavazom neki szõröstûl-bõröstûl.
A meglehetõsen erõltetet jópofizás közepette Három témának nevezhetõ valami merült föl: 1.A kormányülések jegyzõkönyvezése(hangfölvétele) körüli anomáliák; 2. Az IMF-fel való tárgyalások megszakadása; 3. Annak a kérdése, hogy a tüzijátékot szolgáltató vállalkozótól el fogadhatja-e a kormány a 70 milliós szívességet(a tüzijáték megrendezését)

Mind a három kérdésben Bolgár gyalázatosan leszerepelt.
Kifejezetten bántó volt viszont az az eszetlen mondvacsinált keménykedése, hogy „ a 40 évet ledolgozó nõket a kormány nyugdíjba akarja küldeni”. Erre ki kellett javítania a bulának, hogy nerm kötelezõ 40 év után nyugdíjba menni, csak erre egy lehetõséget adnak, szabadon lehet választani. Ráadásul ezt a kérdést már hosszasan rágták a Fidesz-nyugdíjas gerontológus professzorral, aki a hiába adott igen visszataszító mintát a gügye bazsajgásból, ebben még sem volt igaza Bolgárnak.
Az elõbb érintett három kérdésre a bula egy haloványka kis lila φngnyi választ nem adott. Kaptunk viszont óvodai homokozóbeli idétlen gügyögést, hogy a jegyzõkönyvelés törvényes alkotmányos rendben folyik – na persze, bár nem hiszem, hogy az alkotmány tartalmazná az OV kormány szóvívõjét, mint akinek a véleménye jogilag, pláne alkotmányosan, releváns lenne.
Az is megnyugtató, hogy a kormányon belül nincs vita a gazdasági stratégia kijelölt irányát illetõen(különben is olyan jósvádájú fiú ez a miniszterelnökúr!, van neki egy rakás gyereke meg nyilván szép kutyusa trallala! Nebáncsuk má, csak az országot viszi zátonyra(tízmillió embert!)

Az idétlen gügyögés keretében elhangzott, hogy az ország tortája mégsem szilvásgombóc torta, hanem szilvagombóc torta, és ez hatalmas különbség. Mellesleg ha a kormány valóban ilyen hülyeségekkel foglalkozik, hát, meg is értem, hogy jobbnak látja, ha ebbõl nem marad fönn semmi az utókor számára.
A nyálcsorgató idiotizmus jegyében keltett pártállami stílusú gügyögés rendszeresítésébe ugyan miért kellet Bolgárnak is beszállnia.Föl nem foghatom.
kgyuri0 2010 márc. 04. - 23:52:39
JAV: OPNI-ba utalná...
kgyuri0 2010 márc. 04. - 23:51:18
Óh, be kedves tõled, hogy nem akarsz lehülyézni!

Igazán köszike!
Naccerû!

Pedig látod DójcsTomi módszerével te is lehülyézhetnél, úgy, hogy nenm hülyézel le!

Õ se "elmebetegezi" a vitapasrtnetrt, Áh dehogy csak az PNi-ba utalná.

Hülyének nézik az olvasót, hallgatót, nézõt, a népet!
Ez persze téged, s nagyeszû Zampano barátodat a legkevésbé sem irritálja.
kgyuri0 2010 febr. 26. - 02:44:29
VancsikZoltán jellegzetes szoci kiépviselõ volt, sokat tett az „mefigyelési” bizottságban(rejtélyes körülmények között autóbalesetben halt meg 2002-ben). õ emlegette rendszeresen DójcsTamásnak DeutschTompikát, akit már milyen régen láttunk. Na, nem mondom, hogy hiányzott.
Aranyos és tipikus volt ma beszélgetése Désivel. Megadta a bugyogó dójcstomis alaphangot azzal, hogy elbúgta: mindenki menjen szavazni, mindenkinek számít a szavazata, s õk nagyra értékelik azoknak a véleményét is, akik nem a Ficeszre szavaznak.
Hoppá, gondoltam. Forradalmi szelek tombolnak Tompikában.
De persze az ördög már megint a részletekben húzódik meg.
Szóba került DebreczeniJózsef könyve(Arcmás), amelyben fél attól, hogy a túlhatalommal a Ficesz visszaveszi a demokráciát. DójcsTomi szerint DJ mindentõl fél, ami Ficesszel kezdõdik, el kéne mennie a háziorvosához. De innen idézném, nem könnyû a torgyánias élõbeszédet, zárójelbe teszem Dési közbevetéseit(nem szó szerint), ill nagy betûvel a saját megjegyzéseimet:
„/(DJ jól ismeri OV-t, tanácsadója volt sokat beszélgettek…)azt tudom mondani, hogy még egyszer mondom, tehát, hogy én… hogy más diszciplina körébe tartozó embereknek… (Tanulságos könyv.)tanulságos? (Elképesztõen tanulságos, mert úgye azt csinálja(…) SZEGÉNY DÉSI, MÁR MEGÖRÜLT, HOGY ÉRDEMBEN BESZÉLHET LEGALÁBB DJ KÖNYVÉRÕL, NA, DE EZT TOMPIKA NEM HAGYJA))hát igen, de mégegyszer mondom, hogy nem a politikában hanem a pszichológiában(ne..ne..) de én azt gondolom, higgye el, szívesen beszélnék errõl DebreczeniJózseffel(NA, EZT MAGAM IS MEGHALLGATNÁM, A FICESZES TOMPIKA, AMINT VADUL VITATKOZNI SZERETNE, VAGY NEM VITÁRÓL LENNE SZÓ, TOMPIKA LENNE AZ ELMEORVOS, ESETLEG INJEKCIÓS TÛVEL A KEZÉBEN BESZÉLNE ERRÕL DJ-VEL? AZT AKÁR KÉNYSZERZUBBONYBA IS BÚJTATHATNÁK ELÕBB) Ez már a paranoiának az a mértéke, amely mérték esetében ha még lenne OPNI akkor nagyon könnyen lehet, hogy beutalót kapna.
(tételesen igazolja állításait OV beszédeibõl)nagyon sok ilyen enbert kezeltek az OPNIban, akinek egy nagyon világos, paranoiás világképe volt
(nem biztos, hogy szerencsés leelmebetegezni)
Nem azt modtam( HOGY „ELMEBETEG”(…) S A PLAFON NEM SZAKAD RÁ!),azt mondtam, hogy a realitás határain túl lévõ, a paranoia kategóriájába tartozó vélekedés, józan gondolkodású embereknek[Önt annak tartom, magamat is annak tartom], nem gondolom, hogy sok szót kéne erre vesztegetni/”

http://www.fidesz.hu/index.php?Rovat=10031&Media=8600

ez az ember nem normális!
VITA! FICESZES MÓDRA!!!
zampano 2010 febr. 25. - 20:31:09
Felesleges úgy beszélni vele, mintha normális lenne...:)))
kgyuri0 2010 febr. 25. - 20:15:03
Nem így van ám, barátocskám!

Az egyszeri tévénézõ kapcsolgatja a tévét, talál egy mûsort, véleménye lenne róla, tegyük föl, egyszeri számítógéphasználó is, már látott olyat, hogy port.hu, néha abból nézi meg a mûsort, azt is észre vette, hogy a mûsorokra rákattintva részletesebb ismertetést talál, aztán véleményeket olvashat, még az is lehet már regisztrált is, mert pl a tévécsatornák sorrendjét egyénileg megválzoztatta. A „jam” mûsor topikjára csak „speciális” ismeretek birtokában jut el.
A te általad leírt eljárás egyáltalán nem „userfriendly” .
Egyébként igazán köszönöm, a tanácsot, de szeretném jelezni, hogy magam is idetaláltam a topikhoz, hiszen ha megnézed, enyém volt a második hsz.
Mondjam, hogy ez a hübelebalázs dúlás-fúlás szintén jellemzõ a degenerált mai magyar jobboldalra(emlékeztet az 1millió kopogtató cédulára való lelkes irányvevésre(tisztára, mint a hülyegyerekek!).
Mellesleg, nem a „MOZI” gomb által jutottam a topikba, hanem a fórumból a „jam” keresésével.

Úgy gondolom, a bocsánatkérésed megalapozott lenne, de nehogy belebetegedj, felejtsd el!
offtopic
kgyuri0 2010 febr. 21. - 19:32:47
Bolza, édes drága!

Akkor hogy is szeretek én „csúsztatni”, meg ki a büdös túrót „buktattál te le”?(7i7 topik!)
Bírom a jellegzetesen jobboldali arrogáns , ostoba és megalapozatlan hõbörgést, amit a 7i7 topikon ebben a tárgyban idepottyantottál! És mire is célzol az én „paranoiámmal”, kedves?

Ez semmiség, de jól mutatja az egész jobboldal állapotát!(szellemi, erkölcsi és lelki!)
Nem folytatom, mert még okkal találnak moderálni.
Minden esetre (Hallgattál, volna, bölcs maradtál volna!)
offtopic
kgyuri0 2010 febr. 21. - 19:31:21
Ha te most a PORT.hu képernyõ elõtt ülsz -, föltételezem –, nos, felül látsz egy piros csíjkon mint alapon alapon különbözõ menügombokat: TV, Mozi, DVD, Színház, stb.
Kattints a TV menûgombra, be fog jönni a tévécsatornák mûsorait ábrázoló képernyõ, keresd meg az ATV csatorna bármelyik hétköznapi mûsorát(ajánlom feb 22. hétfõt) ott láthatod,hogy 6h55’-kor kezdõdik a Jam címû reggeli mûsor utána 9h05’-kor a Jam Light címû. Ennek a kettõnek az a jellemzõje szinte az összes többi föltüntetett mûsorhoz képest, hogy nincsenek aláhúzva, nem is lehet rájuk kattintva az adott mûsor részletesebb ismertetéséhez jutni, onnan lehetne ui.tovább kapcsolni(megfelelõ újabb „klikkentéssel”) a mûsor saját topikjára.

Ha neked ez most sikerül (nem két hét múlva, amikorra esetleg megcsinálják), akkor okvetlen értesíts.
Amennyiben ez az értesítés elmarad, okvetlenül várom bocsánatkérésed(nem szükséges „térden állva” én ugyanis nem vagyok KövérLaci, te meg nem vagy Mesterházi! – Különben is az ember, mint a NagyVezírtõl tudjuk: „Térden állva a legerõsebb” – istenments, hogymég nkem elkezdj erõsködni!)
CsengoZoli 2010 febr. 21. - 15:44:03
Hiába no,az egész világ összeesküdött ellened Gyuri!
Ne hagyd magad! :)
Ez valami földalatti fidesz szervezet mûve lehet,mely világhatalomra tör és elsõ lépéskét a port fórum Jam rajongóit akarja kikészíteni!
Roppant alattomos... :))
kgyuri0 2010 febr. 21. - 14:41:53
Ki kérte és ki bizonytalanodott el?
Ugyanaz a személy?
Amúgy gyakorlatilag a mûsort közlõ képernyõn minden egyes mûsorszám aláhúzással jelzett link a hozzá tartozó topik felé.
Láttad te is a mûsort közlõ képernyõn, gondolom. Ha valakinek lenne megjegyzése a mûsorhoz, nehogymá beírhassa, ha csak nem fene elszánt és ismerõs a viszonyokkal!
offtopic
meszag 2010 febr. 21. - 14:24:14
Lehet, hogy kérte a topic létrehozását, csak közben elbizonytalanodot. :)
kgyuri0 2010 febr. 21. - 14:10:14
A PORT.hu ravaszdi üzemeltetõi a mûsortól nem biztosítanak (Az ATV napi mûsorában található JAM címû reggeli mûsortól, de a Jam light címû utána következõtõl sem) átjárhatóságot a topikhoz. Egyedül fórumból lehet „Keresés a fórumba” opcióval eljutni a Jam topichoz, így a mai napig egyetlen(roppant értelmes, nyilvánvalóan jobbos) hozzászólás árválkodik itt november eleje óta.
Ügyes!
kgyuri0 2010 febr. 21. - 13:34:50
Marcy63 azóta ezen tépelõdik.
1/10
Marcy63 2008 nov. 10. - 16:39:32 1/10
Ehhez ?