Jamie és a szuperkaják

Bakancslistához adom
Jamie's Super Food
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol ismeretterjesztő filmsorozat, 60 perc, 2015

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

A Jamie és a szuperkaják egy izgalmas, új sorozat, amelyben megtanulhatjuk, hogyan étkezzünk úgy, hogy egészségesebb életet élhessünk. Jamie minden epizódban egy napra való ízletes menüt készít - tökéletesen kiegyensúlyozott, ínycsiklandó ételeket, amelyek minden szükséges tápanyagot tartalmaznak. De honnan tudja, hogy ezek valóban egészségesek-e?
A tudósok nemrégiben öt olyan helyet fedeztek fel a világon, ahol az emberek sokkal egészségesebb és hosszabb életet élnek, mint másutt. Jamie minden epizódban két ilyen országba látogat el, hogy felfedje étkezési titkaikat. Majd a trükköket és alapelveket hazaviszi magával a konyhájába, ahol izgalmas és inspiráló receptekké alakítja őket, amelyeket mindenki szívesen fogyaszt. Ez a sorozat az ételrajongók álma - különleges, finom ételeket kínál, amelyek egészséges tápanyagokkal látnak el bennünket minden falatban.
A sorozat nem goji bogyókról és zöldturmixokról szólnak, és nem igényelnek kompromisszumokat vagy lemondást sem. Olyan egyszerű, hétköznapi összetevőket tartalmaznak, amelyek együtt alkalmazva hihetetlenül egészségesek. Olyan trükköket tanulhatunk, amelyekkel élvezhetjük kedvenc ételeinket, miközben biztosak lehetünk abban is, hogy a legjobbat tesszük szervezetünkkel és családjainkkal is.
Jamie szeretné forradalmasítani, miként gondolunk egészségünkre, és meggyőzni bennünket arról, hogy nem kell választanunk az ételek szeretete és az élet szeretete között. A világ legegészségesebb közösségeitől tanulva arra ösztönöz bennünket, hogy apró dolgokat módosítva nagyot változtassunk életünkön.

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?