Jasper, a dög

Bakancslistához adom
Cold Dog Soup
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol vígjáték, 100 perc, 1990

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Minden olyan jól indult Michael számára. Együtt vacsorázhatott a gyönyörű Sarah-val, kedves mamájával és Jasperrel, a bozontos kutyával, de a meghitt estén a háládatlan kutya feldobja mind a négy tappancsát. Michaelre marad a kellemetlen feladat, hogy eltüntesse a kutya tetemét. Szegény fickó nem is sejti, micsoda éjszaka vár rá, mivel egy lökött taxisofőr kocsijába száll be, aki mindenféle lehetetlen helyen akar megszabadulni hősünktől és döglött jószágától.

Stáblista:

Szereplők

Michael Latchmer
Jack Cloud
Sarah Hughes
Mrs. Hughes

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
tollas 2012 márc. 31. - 16:26:33 2/10 Előzmény tibicamon
Annyira nem jó
offtopic
pozsizsuzsi 2011 dec. 31. - 09:49:52 Előzmény sipka
tudok, ma lesz a tívíben. :)
10/10
tibicamon 2009 dec. 11. - 00:15:08 10/10
Nagyon jó film! Ennyire jó sztorit! Annyiban hasonlít talán a "Szombat esti frász"-ra, ami szintén zseniális alkotás, hogy mindkettõben a fõszereplõ kissé visszahúzódó srác egy szép csajjal próbál összehozni egy csodásnak ígérkezõ elsõ randit, de inkább egy kemény tortúra lesz a dologból.
Aki ezt nem látta, valahogy pótolja!
sipka 2009 febr. 01. - 15:28:26
S lám itt van még egy alkotás, ami sose kerül adásba. Helyette inkább Rob Schneider "Tökeit", vagy Martin Lawrence "Gagyiait" sugározzák a TV-ben, ami kisebb frusztráltságot idéz elõ megfáradt napjaim befejezésekor.
Pedig a "Jasper, a dög" egy fergeteges vígjáték, amely simán veri a mostani (ezerszer látott) filmkínálatot. A film fõ konfliktus-forrása a megkívánt nõ, és annak hirtelenjében elhunyt ebe, melyet mindenáron el kell temetni... Így hát a csaj udvarlója kapvakap az alkalmon, és segít nyugovóra helyezni a blökit, ám semmisem megy olyan simán, mint azt elõre gondolta... Mivel a párocskát fuvarozó taxis, örültebbnél-örültebb ötletekkel rukkol elõ, amelynek folyományaként rengeteg veszélyes és furcsa kalandot vészelnek át :)
Sajnos ez is csatlakozni fog azon produktumok táborához, amelyeket nem fogunk tudni megtekinteni.... Se a televízióban, se a boltok polcain :(

UI: Aki mégis tud róla valamit az írjon!!!! :)
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu